Setari Cookie-uri

Cele 4 tipuri de conexiuni sufletesti care iti inalta spiritul si iti asigura fericirea

O legatura sufleteasca este o legatura spirituala si emotionala puternica intre doua persoane. Desi o legatura sufleteasca se poate intampla in orice tip de relatie, de cele mai multe ori se leaga dupa ce cele doua persoane practica o forma de intimidate profunda.

Legaturile sufletesti se pot forma pe patru cai diferite – fizica, emotionala, spirituala si sociala. Legaturile sufletesti sunt adesea confundate cu ideea de suflete pereche; conceptul este similar, dar legaturile sufletesti pot fi toxice, in timp ce sufletele pereche nu sunt niciodata asa.

Potrivit specialistului in relatii, Ronnie Ann Ryan, “o legatura sufleteasca este atunci cand te simti profund conectat cu cineva, chiar daca nu-l cunosti de mult timp. Ar putea fi valabil atat pentru o relatie de prietenie, cat si de dragoste. E ca atunci cand spui ca nu iti poti imagina prezentul, viitorul si viata in general fara acea persoana alaturi. Exista ceva care va leaga pe amandoi.”

“Legatura sufleteasca este, de obicei, reciproca, insa sunt si putine cazuri in care doar una dintre persoanele implicate ofera si nu primeste in schimb la fel de mult.” Legatura sufleteasca ramane chiar si atunci cand doua persoane s-au despartit, dar unul dintre parteneri continua sa aiba sentimente.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.