Setari Cookie-uri

Este mai bine să fii singură decât să fii într-o relație în care nu ești fericită

Tu meriți tot ce este mai frumos în această lume. Nu accepta să fii cu un bărbat care încearcă să te controleze, care te vede precum un trofeu, care se joacă cu mintea ta, care nu te face fericită. 

Uneori poate fi tentant să rămâi într-o relație care a depășit termenul de expirare. Ne dăm un milion de motive pentru a rămâne, încercăm să ne convingem că lucrurile se vor îmbunătăți însă în adâncul sufletului nostru știm că nu este ce trebuie. Oricât de mult am încerca să nu îl ascultăm, sinele nostru ne șoptește că nu suntem acolo unde merităm să fim. Instinctul ne spune că această relație nu ne mai servește fie din cauza lipsei de asemănări și de valori împărtășite, fie din cauza diferențelor în ceea ce privește planurile de viață.

Este greu să ieși dintr-o relație chiar și atunci când știi că nu este petnru tine. Este greu pentru că te-ai conectat cu acea persoană și ai investit mult timp pentru a construi ceva frumos.

Citește și:

Însă este mai bine să fii singură decât să fii într-o relație în care nu ești fericită. Este mai bine să fii tu cu tine în confortul propriei singurătăți. Ești tu și emoțiile tale, gândurile tale, sentimentele tale. Faci ce vrei tu să faci fără să te mai intereseze celălalt.

Aceasta este eliberarea sufletului tău. Este ceea ce inima ta are nevoie și își dorește cu disperare - să fie singură.

Cum te-ai simți dacă pentru un timp ai alege singurătatea? Cum ar arăta viața ta? Nu ar mai trebui să mulțumești pe nimeni și nu vei mai trăi pentru nimeni altcineva. În timp ce poate părea înfricoșător la început, vei învăța să îmbrățișezi tot ce este mai frumos în viața ta. Vei avea timp doar de tine, te vei alege pe tine zi de zi, clipă de clipă, te vei redescoperi, îți vei împlini visuri și vei străluci mai mult ca oricând.

Citește și:

foto main unsplash

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știi: vei învăța să fii fericită singură. Pentru că aceasta este o călătorie și un adevărat proces. Te vei simți plictisită, confuză, pierdută și îți vei dori să ai pe cineva lângă tine. Vei simți că viața celorlalți este mai interesantă decât a ta. Te vei simți singură și tristă. Însă, în toate aceste sentimente va apărea ceva magic: iubirea pentru tine - unul dintre cele mai frumoase sentimente din această lume. Și din acel moment nu vei mai fi niciodată singură. Pentru că te ai pe tine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.