Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 25-31 iulie

Horoscop săptămânal 25-31 iulie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mintea îmi este plină de gânduri care aduc iubirea, lumina și adevărul în viața mea. Toate legăturile pe care le am cu oamenii din jurul meu sunt bazate pe dragoste.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimeni în afară de mine însămi nu mă poate elibera de trecut. Fericirea nu este o destinație, este o metodă de viață. Astăzi aleg să văd fericire la fiecare pas pe care îl fac.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Călătoria mea în viață nu este o cursă, nu este un maraton, nu este drum plin de obstacole. Călătoria mea prin viață este o plimbare minunată, în care există iubire, răbdare și dorința de a învață, de a descoperi, de a trăi cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: În acele momente în care simt că totul în jurul meu se destramă și sunt înconjurată doar de lucruri negative, aleg să caut luminița de la capătul tunelului; aleg să gândesc pozitiv și să am încredere că totul va fi bine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu o să fiu definită de defectele mele sau de greșelile mele. Nici de trecut. Sunt binecuvântată să trăiesc cea mai frumoasă viață. Pentru că pot și pentru că o voi face. Puterea este la mine.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu renunț la speranțele și la visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Este dificil să pășesc pe un drum nou, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc care nu mă mulțumește deloc, care îmi oferă doar durere sau, și mai grav, care nici măcar nu mai există.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în mine și în tot ceea ce sunt. Cred în visurile mele. Cred în puterea mea de a face o schimbare. Cred că Universul este de partea mea.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimic valoros nu se obține ușor. Muncesc pentru ce îmi doresc, lupt pentru visurile mele și nu mă dau bătută până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețin controlul asupra propriei vieți.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.