Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 28 iulie ne pregătește pentru magia din august. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Universul ne pregătește pentru toate surprizele magice ale lunii august. Iată care este sfatul lui pentru fiecare zodie în parte: 

Pe 28 iulie, pe cerul fierbinte și întunecat al verii va răsări Luna Nouă în zodia Leu ce marchează începutul unui nou ciclu lunar și încurajează un nou început, punând în lumină incredibilă energia puternică a Leului. Luna Nouă este, de asemenea, cel mai bun moment al lunii pentru a manifesta tot ceea ce dorim să atragem în următoarea perioadă.

Universul ne pregătește pentru toate surprizele magice ale lunii august. Iată care este sfatul lui pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Crede în tine cu tot sufletul tău. Ești acolo unde trebuie să fii. Universul are un plan minunat pentru tine, așa că nu te da bătută și mergi mai departe. Luptă pentru ceea ce îți dorești și continuă-ți drumul. Va fi din în ce în ce mai bine.

Citește și:

Horoscop Taur

Vorbește deschis despre ce se află în inima ta. Oamenii nu citesc gânduri, așa că ar trebui să renunți la ideea că aceștia știu ce se află în mintea ta. Nici vorbă! De aceea este momentul să fii sinceră, să îți deschizi sufletul și să vorbești despre ceea ce simți cu adevărat.

Horoscop Gemeni

Fă un pas în spate și bucură-te de călătorie. În aceste momente nu faci nimic altceva decât să pui bețe în roate Universului și să nu îi permiți să îți arate cât de frumoasă este viața ta. Nu îți fie frică de lucrurile noi, acestea te ajută să evoluezi și să devii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop Rac

Nu te teme de schimbări. Ești într-o perioadă în care îți este frică să faci ceva nou pentru că nu știi cum vor evolua lucrurile. Încearcă să te eliberezi de această teamă și să îți dai seama că totul este incert în viață. Nu știi ce se va întâmpla mâine, așa că fă ce simți că este mai bine pentru tine.

Citește și:

Horoscop Leu

Trăiește pentru ziua de astăzi. Nu te mai întoarce în trecut și nu îți mai face atât de multe griji pentru viitor. Singurul moment care există și care contează cu adevărat este cel prezent. Aici și acum se întâmplă viața ta, așa că învață să te bucuri de ea cu tot sufletul tău.

Horoscop Fecioară

Dărâmă zidurile construite în jurul inimii tale. Ceea ce ai trăit nu vei mai trăi niciodată. Învață să îți vindeci sufletul, să închizi ușa trecutului și să scapi de toate barierele pe care le-ai construit în fața ta. Permite-i iubirii adevărate să te găsească și să îți facă viața mai frumoasă.

Horoscop Balanță

Nu lupta împotriva destinului. Nu vrei să mergi pe drumul pe care Universul îl are pregătit pentru tine pentru că nu știi ce te așteaptă acolo. Însă nici nu știi ce se va întâmpla dacă vei rămâne unde ești acum. Ai încredere în divinitate, are un plan minunat pentru tine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Renunță la resentimente. A venit momentul să ierți oamenii care ți-au greșit și te-au rănit astfel încât să îți poți continua drumul în viață. Vindecă-ți inima lăsând trecutul în spate și concentrându-te pe ceea ce trăiești în aceste momente.

Horoscop Săgetător

Caută fericirea în tine. Ești pe un drum greșit în acest moment, așa că fă un pas în spate și pune-ți câteva întrebări. De ce cauți fericirea în locurile nepotrivite? Aceasta este deja cu tine, stă ascunsă în sufletul tău și așteaptă să o găsești. Ea este singura de care ai nevoie.

Horoscop Capricorn

Nu te lăsa influențată de nimeni. Tu singură trebuie să alegi ce este mai bine pentru tine. Tu singură știi de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat. Nu permite nimănui să preia frâiele vieții tale și să ia decizii în locul tău.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Ascultă-ți sufletul, află de ce are nevoie și fă pași micuți în acea direcție. Ascultă-ți inima, descoperă ce îi lipsește și încearcă să o ajuți să fie fericită. Această perioadă este una în care trebuie să ai mai multă grijă de tine, să te pui pe primul loc și să îți găsești scopul în viață.

Horoscop Pești

Trăiește doar pentru tine. Nu face schimbările pe care oamenii le vor pentru ține. Învață să fii egoistă și să alegi ceea ce simți că trebuie, nu ce îți dictează alții. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a te simți liniștită, fericită și împlinită.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.