Bună, numele meu este Amelia și astăzi a venit rândul meu să vă inspir drăguț cu produse preferate pentru această vară în cadrul proiectului "Summer Beauty". Retail jobs

Ca să ne cunoaștem mai bine, o să las aici câteva rânduri despre mine: sunt redactor șef adjunct la Kudika.ro și, pe lângă job, am și două proiecte frumoase tare de care mă ocup (alături de sora mea) și pe care le iubesc ca pe ochii din cap: Cosânzene.ro pentru împletituri, trucuri și sfaturi pentru îngrijirea și aranjarea părului și idei de ținute pentru orice anotimp și orice gust și Cosânzenele.Gătesc, locul în care (așa cum ați ghicit) îmi leg șorțul de gât și pregătesc rețete delicioase simple și ușor de făcut. Pentru că am un suflet care este veșnic dornic să exploreze, să trăiască, să experimenteze și să evolueze, weekendul mă prinde foarte rar în București - ba mă arunc în valurile marii, ba fac trasee pe munte, ba beau o cafea printr-un colț Instagramabil al unui oraș de provincie, ba sunt într-un avion către o destinație de poveste (cel mai probabil Italia).

Și acum, că deja am spart gheața și v-am spus lucruri esențiale despre mine, este timpul să vorbim despre ce este important cu adevărat: favoritele acestei veri.

Vara nu este anotimpul meu preferat, însă nici nu mă veți auzi foarte mult plângându-mă de ea. O iubesc așa cum este - cu bune și cu rele, cu răsăritul ei devreme, cu zilele lungi și cu apusurile perfecte, cu toate gradele adunate (și-au fost multe în ultimele săptămâni), cu vijeliile, tunetele și fulgerele ei, cu legumele și fructele pline de gust și cu toate vacanțele pe care ne permite să le facem.

Care sunt produsele favorite ale acestei veri? Vă spun în cele ce urmează:

Începem cu câteva produse de beauty:

1. SPF-ul. 50 obligatoriu. Fără nicio excepție. Cel pe care îl folosesc de mai bine de 2 luni și la care nu voi mai renunța: Fluid invizibil SPF 50+ La Roche Posay ANTHELIOS UV-MUNE, un fluid invizibil ce pătrunde super ușor în piele și protejează împotriva efectelor negative ale soarelui. Formulă fără parfum, non-grasă, non-lipicioasă.

2. Pentru curățarea tenului: spumă de curățare Uriage. O loțiune clară ce se transformă într-o spumă ușoară pentru a îndepărta cu delicatețe machiajul și a curată pielea. Nu conține săpun și respectă echilibrul natural al pielii fără a o usca, lăsând-o moale și luminoasă.

3. Pentru păr (pentru că este important să avem grijă de părul nostru pe perioada verii): mască reparatoare WELLA Professionals Fusion Intense Repair - este perfectă pentru părul deteriorat, sensibil, casant și fragil. Penetrează structura fibrei capilare și o repară în profunzime.

Vă arăt și o împletitură preferată?

Fără doar și poate, împletitura preferată din această vară este cea de mai jos (vezi video). Un look boem, elegant și ușor de făcut. Singurul accesoriu necesar: o eșarfă.

Bunătăți delicioase

Băutura preferată de vară: iced coffee cu înghețată☕️🍦

Ce poate fi mai bun decât o cafea rece ca gheață într-o zi caniculară?🔥 O cafea rece cu topping de înghețată🍦

Mâncarea preferată a verii:

- salată de vinete coapte - încă puțin diferită de varianta clasică. Aceasta se pregătește mult mai ușor, este de post/ vegană (nu conține maioneză), și are și ardei și roșii (pe lângă alte ingrediente delicioase)

Cartea preferată: Poate ar fi bine să discuți cu cineva

O carte pentru suflet, cu lecții de viață și multe întâmplări ce ne fac să ne vedem într-o lumina cu totul nouă. Lori Gottlieb ne invită în lumea ei din postura de psihoterapeut și analizează adevărurile și minciunile pe care ni le spunem nu doar nouă, ci și oamenilor din jur, în timp ce oscilăm între iubire și dorință, sens și mortalitate, vină și iertare, teamă și curaj, speranță și schimbare.

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: