Setari Cookie-uri

Citatul sufletului tău pentru luna august 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut

Află care este citatul pentru sufletul tău pentru ultima lună a verii 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut.

După momentele de vindecare divină din iulie, magia lunii august vine cu surprize interesante, momente frumoase, concentrare clară și transformări puternice. Este timpul să ne concentrăm în mod conștient asupra creșterii și evoluției sufletului pe măsură ce energiile acestei luni ne împing să continuăm să ieșim din zona de confort și să acceptăm adevărul suprem.

Întâmplările pe care le trăim ne fac să ne bucurăm din plin de energia Soarelui în Leu și Fecioară. Ceea ce nu ne servește în prezent începe să aibă o vibrație mai scăzută părăsindu-ne în cele din urmă viața astfel încât să reușim să ne eliberăm de tot ce ține de trecut și nu ne permite să evoluăm.

Află care este citatul pentru sufletul tău pentru ultima lună a verii 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut.

Citește și:

Horoscop Berbec

Viața este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni și ani fără să simți nimic nou. Totuși, odată ce se deschide o ușă, o adevărată avalanșă pătrunde prin spațiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipa următoare ai mai mult decât poți accepta.

Horoscop Taur

Schimbarea nu va veni dacă așteptăm altă persoană sau așteptăm alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm.

Horoscop Gemeni

În trecut sunt lecțiile. În viitor sunt obiectivele. Învață-le pe primele că să le atingi pe celelalte.

Horoscop Rac

Trebuie să te zbați să îți găsești propria voce. Cu cât aștepți mai mult să începi, cu atât va fi mai greu să o găsești.

Horoscop Leu

Când mintea învaţă să tacă, bucuria şi frumuseţea îşi află locul. Acordă-ţi un moment de linişte. Redu viteza şi gustă viaţa!

Citește și:

Horoscop Fecioară

Oamenii au puterea să schimbe orice într-o clipă. Resursele de care avem nevoie să ne transformăm visurile în realitate sunt în noi și așteaptă ziua în care ne vom trezi și ne vom cere drepturile prin naștere.

Horoscop Balanță

Încearcă să evoluezi zi de zi dăruind aripile acțiunii gândurilor tale și transformând orice eșec într-o lecție. Este important să te dezvolți întrucât, dacă te lași blocat la un moment dat, viața ta poate deveni o poveste despre frustrare.

Horoscop Scorpion

Dacă vrei ca viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină.

Horoscop Săgetător

Uneori, trebuie să părăsești orașul confortului tău și să mergi în pustietatea intuiției tale. Ceea ce vei descoperi va fi minunat. Te vei descoperi pe tine însăți.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Învață din fiecare greșeală deoarece fiecare experiență, în special greșelile tale, sunt acolo pentru a te învăța și a te forța să fii mai mult cine ești.

Horoscop Vărsător

Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc.

Horoscop Pești

Când te surprinzi alunecând în așteptare... ieși repede din ea. Intră în momentul prezent. Alege să fii, pur și simplu, și bucură-te de sentimentul vieții. Când ești prezentă, nu este niciodată nevoie să aștepți altceva.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.