Setari Cookie-uri

Dacă nu te poate iubi cu tot sufletul, atunci lasă-l să plece

Ești epuizată. Ești obosită să mai încerci cu oameni cărora nu le pasă. Ești obosită să lupți pentru ceva ce nu este real. Ești obosită să îți pui inima în mâini greșite. 

Ai trecut prin atât de multe. Se vede în ochii tăi, se simte în atingerea ta, se aude în tonul vocii tale.

Te-ai schimbat. Ții oamenii la distanță pentru că îți este teamă să nu cumva să fii din nou rănită. Nu le permiți să se apropie prea tare de inima ta pentru că nu vrei să mai suferi. Te ascunzi în spatele unui zâmbet, însă numai tu știi cât de multe a îndurat sufletul tău.

Ești epuizată. Ești obosită să mai încerci cu oameni cărora nu le pasă. Ești obosită să lupți pentru ceva ce nu este real. Ești obosită să îți pui inima în mâini greșite.

Ai început deja să îți pui întrebări cu privire la viitor. Ești acolo unde trebuie să fii? Merită să lupți pentru această relație când el nu face nimic pentru tine? Cum va fi viața voastră împreună dacă nici măcar acum nu se implică și nu încearcă să te facă fericită?

Citește și:

Vrei mai mult. Ai nevoie de mai mult. Nu te poți mulțumi cu atât de puțin. Nu poți permite unui om să te pună la pământ și să nu te aprecieze pentru ceea ce ești. Să nu te iubească cu adevărat. Să nu fie mândru de femeia pe care o are alături de el.

Draga mea, nu te pierde din cauza lui. Nu mai suferi atât de mult pentru cineva care nu merită iubirea ta. Dragostea nu trebuie să doară. Dragostea nu trebuie să vină dintr-o singură parte. Dragostea este frumoasă. Dragostea vindecă. Dragostea este o muncă depusă în doi.

Dacă nu te poate iubi așa cum meriți, atunci lasă-l să plece.

Știu că îți este greu, știu că te-ai atașat de el, știu că vrei că lucrurile să funcționeze. Însă nu poți fi într-o relație cu cineva care nu face nimic pentru tine. Nu poți fi alături de un om care nu știe ce are lângă el. Nu poți construi un viitor cu o persoană care nu știe decât să arunce vorbe în vânt și care nu înțelege cât de importante sunt acțiunile într-o relație.

Citește și:

Pune-te pe primul loc și continuă-ți drumul singură. Mergi mai departe pentru a găsi ceea ce ai nevoie cu adevărat. Eliberează-te de această durere din sufletul tău fără să mai privești înapoi. Transformă acest prezent într-o amintire din care să înveți lecții importante.

Nu te mulțumi niciodată cu mai puțin decât meriți. Ai curajul de a lupta pentru a fi fericită și de a găsi acel bărbat demn de iubirea ta.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.