Setari Cookie-uri

8 August, zi divină în Cosmos. Se deschide Portalul Leului și ne aliniem la destinul nostru

Ziua de 8 august este o zi cu adevărat specială pentru toată lumea. În Cosmos se deschide portalul 08.08, Portalul Leului care ne ajută să ne conectăm la puterea Universului, să descoperim sensul vieții și să ne aliniem la destinul nostru. Suntem vindecați de tot ce a fost în trecut și începem manifestarea celor mai puternice dorințe pentru a trăi mai frumos ca oricând în momentul prezent.

Ziua de 8 august este probabil cea mai puternică zi a acestei luni pentru că deschide Portalul Leului, care reprezintă răsăritul stelei Sirius, cunoscută și sub numele de Soarele Spiritual. În această perioadă ne putem aștepta la o energie sporită și ne putem concentra pe manifestarea celor mai profunde dorințe și pe reconectarea cu întreaga putere divină a Cosmosului.

Ziua de 8 august a fost considerată o zi spirituală de mii de ani. Steaua Sirius, care este cea mai strălucitoare stea de pe cer, răsare și se aliniază cu Soarele. Acest moment deschide Portalul Leului.

8 August este o fereastră spirituală de oportunitate. Cifra 8 este simbol al infinitului îndepărtat care vorbește despre un potențial nelimitat. În numerologie, 8 este cifra abundenței, a prosperității și a succesului. Aceasta este energia care se manifestă la cea mai înaltă frecvență.

Citește și:

A opta zi a celei de-a opta luni a anului este încărcată de energie divină de care ar fi bine să profităm deoarece poate schimba vieți și destine.

Acest moment evidențiază călătoria trezirii sufletului. Un capitol nou nouț este pe cale să înceapă pentru cei care aleg să se elibereze de trecut și să facă un pas în față, către un viitor cu adevărat special.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru această zi incredibilă:

Berbec - Puterea se află în mâinile tale. Alege ce simți că este mai bine pentru ține fără să te mai gândești la ce spun sau fac oamenii din jur.

Taur - Trăiește pentru momentul prezent și fă răi din ce ai. Fericirea pe care o simți acum este datorită întâmplărilor din trecut și lecțiilor învățate. Alege să fii mândră de tine.

Citește și:

Gemeni - Dacă vrei să faci o schimbare importantă, nu mai stă pe gânduri, ia-ți inima în dinți și apucă-te de treaba. În mâinile tale se află frâiele vieții tale.

Rac - Nu mai căuta probleme acolo unde nu există. Învață să te concentrezi pe lucrurile frumoase din viața ta și să îți numeri binecuvântările.

Leu - Trebuie să faci ce simți că trebuie să faci. Astăzi poți începe un nou capitol al vieții tale dacă ai încredere în tine și nu te mai lași influențată de nimeni.

Fecioară - Nu mai regreta trecutul. Îmbrățișează prezentul pentru că este singurul care contează și bucură-te de el cu tot sufletul tău. Cultivă arta recunoștinței în sufletul tău.

Balanță - Visurile pe care le ai nu se vor împlini singure. Asumă-ți responsabilitatea asupra vieții tale, construiește planuri și pune-le în aplicare pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și să le spui ce simți cu adevărat. Numai așa poți construi relații frumoase și mature cu ei. Nu te mai ascunde după măști și alege să arăți cine ești.

Săgetător - Ai ocazia să îți exprimi adevărata natură, să fii tu însăți, să îți urmezi inima și să nu îți pese sub nicio formă de ce spun oamenii din jurul tău. Ai ocazia să fii fericită cu adevărat.

Capricorn - Eliberează-ți mintea de gândurile negative pentru a vedea frumusețea care există chiar în fața ta. Detașează-te de lucrurile toxice pentru a îți da seama cât ești de norocoasă.

Vărsător - Bucură-te de viață. Este momentul să lași copilul interior să iasă la suprafață și să te distrezi că și cum nu ar mai există nimic altceva în această lume.

Citește și:

Pești - Luptă pentru ceea ce îți dorești. Totul este posibil atunci când vrei să se întâmple și când nu renunți. Ai încredere în tine, mergi mai departe și nu te opri decât atunci când vei ajunge acolo unde visezi.

foto main Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.