Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 8-14 august

Horoscop săptămânal 8-14 august. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată a lunii august.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele 7 zile.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple în viața mea. Îmi deschid sufletul și îi permit Universului să îmi arate drumul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de viață acum și fac tot ce îmi aduce fericire. Nu mai aștept nimic de la nimeni pentru că doar eu știu de ce am nevoie pentru a mă simți împlinită.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă cunosc cu adevărat, să descopăr cine sunt, care este scopul meu în viață și ce îmi face inima fericită.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Dărâm zidurile construite în jurul inimii mele și învăț să fiu din nou vulnerabilă. Mă vindec de trecut și aleg fericirea și iubirea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt ceea ce cred că sunt. Gândurile mele mă formează, așa că aleg să mă îndepărtez de cele toxice și negre și să le permit celor pozitive să îmi creeze o lume frumoasă.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept fiecare parte a vieții mele. Accept și momentele bune, și momentele mai puțin bune. Accept fericirea și accept durerea. Accept tot ce trăiesc pentru că acesta este prezentul meu.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai este teamă de nimic. Nu mă mai sperii de lucruri, de gânduri, de întâmplări, de stări. Sunt în pace cu mine însămi și iubesc ceea ce sunt.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de frică pentru că aceasta este o simplă iluzie. Aleg să lupt pentru ce îmi doresc și să nu renunț la visurile mele.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi construiesc propriile visuri și mă bucur de viață și de tot ce îmi oferă aceasta. Mă hrănesc cu fericire și respir liniște supremă.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai trăiesc în trecut. Nu mai visez la viitor. Promit să îmi concentrez toate eforturile în prezent. Promit să trăiesc pentru aici și acum.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt singura care contează. Aleg să mă pun pe primul loc și să am cât mai multă grijă de mine. Aleg să mă fac fericită.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea vine din interior. Aceasta este singura care contează cu adevărat. Aleg să mă confrunt cu demonii interiori pentru a fi liniștită și împăcată cu viața mea.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.