Setari Cookie-uri

Rugăciunea de marți. Potolește furtunile vieții și bucură-ți sufletul cu cel mai frumos curcubeu

Rugăciunea de marți are o putere incredibilă pentru că reușește să scoată tot ce este mai bun din tine. Mai mult, dacă te concentrezi pe ceea ce trebuie și te ancorezi în prezent, reușești să potolești furtunile vieții, să îți bucuri inima și să faci planuri pentru a îți împlini visuri mărețe. 

Rugăciunea de marți. Este momentul să înveți să ai răbdare în timpul furtunilor... și să te concentrezi pe soarele divin care îți va încălzi sufletul imediat ce totul se va termina. Aceasta este călătoria ta cu un motiv important, Universul nu îți oferă niciodată mai mult decât poți duce.

Marți este ziua în care începem să ne obișnuim cu noua săptămână. Dacă luni a fost o zi dificilă pentru multe persoane, iată că marți suntem mai liniștiți, mai relaxați și deja concentrați pe tot ce avem de făcut pentru ca următoarele zile să fie frumoase, liniștite, productive și interesante.

Rugăciunea de marți pentru toate sufletele

Rugăciunea de marți are o putere incredibilă pentru că reușește să scoată tot ce este mai bun din tine. Mai mult, dacă te concentrezi pe ceea ce trebuie și te ancorezi în prezent, reușești să potolești furtunile vieții, să îți bucuri inima și să faci planuri pentru a îți împlini visuri mărețe.

Citește și:

Sfatul nostru: nu te ruga pentru că trebuie să te rogi, ci roagă-te cu credință. În momentul în care spui rugăciunea, în sufletul tău trebuie să existe speranța că rugăciunile tale sunt ascultate, că discuția pe care o ai cu Universul și cu divinitatea te ajută să primești putere pentru a continua pe drumul tău în viață.

Rugăciunea de marți: Potolește furtunile vieții

Rugăciunea de marți pentru a prinde putere. Rostește această rugăciune când simți nevoia. Nu trebuie să o spui dimineața sau seara, ci atunci când inima ta este copleșită și ai nevoie de puțină ghidare pentru a merge mai departe.

Rugăciunea de marți care te ajută să capeți putere pentru a depăși obstacolele vieții:

"Când vor apărea furtunile, umple-mi sufletul cu liniște și inima cu pace divină ca să pot rămâne în picioare. Ține-mă de mână și ajută-mă să îmi continui drumul pentru a depăși aceste momente dificile, a învăța din ele lecțiile necesare și a mă bucura de ceea ce urmează.

Citește și:

Când simt că nu mai pot, ai grijă de mine și dă-mi putere pentru a merge mai departe și a căuta luminița de la capătul tunelului."

Rugăciunea de marți dimineață:

Rugăciunea de dimineață te ajută să îți limpezești mintea, să creezi o legătură profundă cu divinitatea și să începi ziua cu dreptul. Prin rugăciune ai ocazia nu doar să vorbești, ci să îl și auzi pe Dumenzeu. Rostește această rugăciune de marți dimineață, imediat ce te-ai trezit, pentru a cere pace și călăuzire pe parcursul zilei:

"Doamne Dumnezeul meu, îți mulțumesc pentru această zi de marți. Știu că, în ciuda tuturor lucrurilor care se întâmplă în lume, în ciuda stresului, a problemelor, a haosului, tu ne vezi, ne asculți și ai grijă de noi.

Citește și:

Te rog ca astăzi să ai grijă de sufletele noastre. Te rog să ne dai putere atunci când noi nu mai știm încotro să mergem, să ne îndrumi pe calea destinului nostru, să ne fereșți de tot ce este rău și să ne ierți pentru toate greșelile pe care le facem.

Îți mulțumesc pentru grija pe care ne-o porți zi de zi, clipă de clipă. Las la tine grijile și temerile mele și merg mai departe cu inima plină de iubire și de credință. Ziua de astăzi este un cadou primit de la tine, promit să o trăiesc mai frumos ca niciodată."

Rugăciunea de marți seară:

Rugăciune de marți pentru a încheia ziua cu pace în suflet. Elimină toate gândurile negative și pregătește-ți inima pentru odihnă. Nu uita, se încheie o zi, se încheie un capitol. Mâine este un nou început. Mai jos găsești rugăciunea de marți seară:

Citește și:

"Dragă Doamne, vin la tine pentru a îți mulțumi pentru darul acestei zile. Îți sunt recunoscătoare pentru tot. Îți mulțumesc din tot sufletul pentru tot ce am trăit, pentru bucuriile primite, pentru momentele în care mi-ai oferit lecții importante, pentru clipele în care am simțit că trăiesc.

Iartă-mă pentru toate lucrurile rele pe care le-am făcut și permite-mi ca mâine să fiu un om mai bun. Pentru că numai tu poți transforma oamenii cu adevărat. Îți mulțumesc că mi-ai oferit șansa la un nou apus și că ai fost alături de mine în fiecare moment. Amin."

foto main LilKar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.