Setari Cookie-uri

5 Afirmații vitale pentru sezonul Leului 

Cu aceste mantre potrivite și o atitudine de învingător putem avea succes în planurile importante ale vieții noastre. 5 Afirmații vitale pentru sezonul Leului:

Soarele a intrat în Leu, o zodie ce trezește pasiunea din noi, ne schimbă planurile și ne transformă astfel încât sufletele noastre să poată străluci cu adevărat.

Pe parcursul unui an, Soarele trece prin toate cele 12 semne zodiacale; el stă într-un singur semn timp de aproximativ 28 de zile. De fiecare dată când își schimbă semnul, conștiința noastră este afectată de temele principale ale semnului respectiv.

Cu aceste mantre potrivite și o atitudine de învingător putem avea succes în planurile importante ale vieții noastre. 5 Afirmații vitale pentru sezonul Leului:

1. "Urmăresc cursul destinului meu și mă bucur de viață cu fiecare clipă care trece. Universul este alături de mine și îmi arată cât de frumos este prezentul."

Citește și:

Această afirmație trezește vocea din interior și te face să îți simți sufletul viu. De asemenea, te ajută să îți deschizi orizonturile și să fii creativă pentru a vedea noi oportunități pentru a îți face inima fericită.

De asemenea, cu ajutorul acestor cuvinte magice poți ieși dintr-o rutină care se simte că o tragedie și poți învăța să apreciezi din nou viața așa cum este ea, să fii recunoscătoare și să îi permiți Universului să îți arate cât de fericită ești, de fapt.

2. "Nu mă dau bătută. Lupt pentru cele mai mari visuri ale mele, lupt pentru ce mă face fericită cu adevărat."

Această afirmație de spus în sezonul Leului scoate în evidență curajul (o tema cheie a acestui semn zodiacal) și te ajută să te concentrezi pe ce ai de făcut pentru a îți transforma visurile în realitate. În această perioadă poți folosi aceste cuvinte pentru a face pași majori în îndeplinirea dorințelor.

Citește și:

Dacă ești nemulțumită de ceea ce trăiești, folosește această afirmație pentru a te ajuta să schimbi lucrurile.

3. "Ies din zona mea de confort. Ies din lumea pe care am construit-o singură și aleg să fac un pas către lumea adevărată, cea care există în fața ochilor mei."

Ai simțit că te ascunzi de ce se întâmplă în jurul tău sau poate că nu mai știi cum să te bucuri de viață? Această afirmație va trezi copilul interior și sentimentul de curiozitate de a vedea toate părțile uimitoare ale acestei lumi, părți pe care tu încă nu le-ai descoperit pentru că ai trăit în zona de confort.

4. "Aleg să văd tot ce va fi frumos în viitorul meu. Aleg să mă concentrez pe lucrurile pozitive."

Când începem să ne imaginăm un viitor, începem să vedem pașîi necesari pentru a crea acel viitor. Optimismul Leului vine cu energia perfectă pentru a te ajuta să îți creezi o viziune care te va face să te trezeșți în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și să aștepți cu nerăbdare să vezi ce îți rezervă Universul.

Citește și:

5. "Propriile nevoi și dorințe sunt la fel de importante că nevoile și dorințele celor din jurul meu. Ceea ce simt contează. Ceea ce cred contează. Ceea ce sunt contează."

Energia Leului poate fi egocentrică, însă pentru unii dintre noi este benefică deoarece o putem folosi pentru a învăța să ne punem pe primul loc, să avem grijă de noi și să ne concentrăm pe nevoile și dorințele noastre.

Această afirmație te va ajuta să onorezi ceea ce vrei și ai nevoie în viață. Îți va permite să te asiguri că ai grijă de sufletul tău și că nu îi permiți vieții să treacă pe lângă tine fără a-ți oferi atât de mult pe cât oferi celor din jurul tău.

foto main Jozef Klopacka, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.