Setari Cookie-uri

Rugăciunea de joi pentru a te ancora în viața prezentă și a vedea lucrurile așa cum sunt. Fericirea este deja în sufletul tău

Rugăciunea de joi pentru a debloca fericirea care deja se află în sufletul tău:

Rugăciunea de joi te ajută să te conectezi cu divinitatea, să mulțumești Universului pentru tot ce ai trăit până acum și să găsești putere în sufletul tău pentru a îți continua drumul. Fiecare clipă pe care o trăiești este una cu adevărat magică, așadar învață să fii recunoscătoare pentru viața ta și pentru tot ce ți se întâmplă.

Această rugăciune de joi te va ghida în timp ce îți faci timp pentru a comunica cu divinitatea. Găsește un loc liniștit în care să te așezi și să te bucuri de timpul prețios pe care îl ai alături de Dumnezeu în timp ce rostești această rugăciune pentru joi. Puterea divină este mereu cu tine oriunde te-ai afla.

Rugăciunea de joi pentru a debloca fericirea care deja se află în sufletul tău:

"Părinte ceresc, în numele sufletului meu, vin în fața ta în această zi de joi și te rog să îmi dai ochi să văd tot ce este mai frumos în viața mea și urechi să aud cât de fericită îmi este inima că bate.

Citește și:

Te rog să trimiți către mine înțelepciune și revelație. Ia valul negru din jurul meu și permite-mi să privesc lucrurile așa cum sunt, să învăț să fiu recunoscătoare pentru tot ce trăiesc și să deblochez fericirea care deja se află în sufletul meu.

Doamne Dumnezeule, vin către tine pentru a îți mulțumi pentru această zi de joi și pentru a te ruga să mă păzești. Ajută-mă să fiu conștientă de prezența ta, de vocea ta. Așa pot urma pașii pe care trebuie să ii urmez în tot ceea ce fac. Ajută-mă să am înțelepciune dumnezeiască atunci când iau decizii importante. Fii ghidul meu, fii ajutorul meu, fii sprijinul meu."

Rugăciunea de joi dimineață:

Rugăciunea de joi dimineață pentru a începe o nouă zi cu dreptul. Rostește această rugăciune imediat ce te trezești sau înainte de a îți începe activitățile zilnice. Intră în conexiune cu divinitatea pentru a fi ghidată pe parcursul întregii zile:

Citește și:

"Doamne Dumnezeule, îți mulțumesc pentru darul unei noi zile. Iartă-mă pentru toate greșelile făcute ieri și te rog să mă ajuți să o iau de la capăt astăzi. Învață-mă să încetinesc și să fiu prezentă în această viață minunată a mea.

Învață-mă să apreciez ceea ce am și să nu mai caut lucruri care nu îmi vor folosi la nimic. Învață-mă să am încredere în tine pentru că știu că tu mă vei călăuzi pe tot parcursul zilei."

Rugăciunea de joi seară:

Rugăciunea de joi seară te ajută să apreciezi tot ce ai trăit, să înveți din greșeli, să iubești tot ce este mai frumos în viața ta și să te pregătești pentru o nouă zi.

Rostește această rugăciune de joi la finalul zilei, când te simți pregătită sau când simți nevoia:

Citește și:

"Îți mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântările tale în această zi. Îți mulțumesc pentru tot ce am trăit în această zi. Iartă-mă pentru toate greșelile făcute, ajută-mă să învăț din ele astfel încât să nu le mai repet și eliberează-mă de toate gândurile care nu au legătură cu mine. Dă-mi putere și energie pentru tot ce urmează să se întâmple.

Liniștește-mi mintea agitată și păstrează-mă în siguranță în brațele tale iubitoare. Binecuvântează-mă cu pacea ta și hrănește-mi sufletul cu iubire. Amin."

foto main PopTika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.