Setari Cookie-uri

Pe 24 august Uranus intră în retrograd pentru a da curaj sufletelor noastre să facem schimbările necesare în viață 

Universul ne oferă undă liberă... oare suntem pregătiți să facem schimbările de care avem nevoie? Divinitatea este de partea noastră și aduce liniște spirituală după o perioadă de suferință, traumă, luptă și înfrângere. Părți din sufletul nostru sunt vindecate complet, în timp ce inima  reînvie și înflorește cu gândul la un nou început. 

Magia reală se întâmplă. Cosmosul ne pregătește pentru tot ce este mai frumos. Uranus, Marele Trezitor, își începe dansul înapoi prin spațiul zodiei Taur, mișcare ce va dura până în anul 2023. O perioadă destul de lungă și plină de beneficii pentru noi.

Uranus este planeta schimbării, a inovației, rebeliunii și trezirii; mulți spun despre ea că este "copilul neascultător" din familia planetelor. Când este retrograd, Uranus își face planuri mari cu noi și ne ajută să facem schimbările necesare în viață, să trecem la capitole mult mai interesante și să credem cu tot sufletul în noi. Este o perioadă în care suntem invitați să ne transformăm radical, să ne trezim din somn și să alegem ce este mai bun nu doar pentru prezentul, ci și pentru viitorul nostru. Nu mai contează absolut deloc ce a fost; important este ce se întâmplă și ce urmează să se întâmple. Frâiele vieții sunt în mâinile noastre, noi suntem stăpâni pe destinul pe care ni-l putem construi singuri. Pas cu pas, cu răbdare și, cel mai important, cu încredere în noi înșine. Cu îndrăzneală și cu visuri mărețe. Putem trăi viața la care visam, trebuie doar să luptăm pentru ea.

Citește și:

Uranus în retrograd este o perioadă în care ne trezim la viață

Suntem prezenți aici și acum. Ceea ce simțim simțim cu tot sufletul. Temele semnificative ale acestei perioade implică trăirea în momentul de acum și transformarea relației pe care o avem cu noi înșine.

Universul ne oferă undă liberă... oare suntem pregătiți să facem schimbările de care avem nevoie? Divinitatea este de partea noastră și aduce liniște spirituală după o perioadă de suferință, traumă, luptă și înfrângere. Părți din sufletul nostru sunt vindecate complet, în timp ce inima reînvie și înflorește cu gândul la un nou început.

Tot ce se întâmplă în jurul nostru ne dă putere și ne încurajează să ne concentrăm pe schimbare - fie că vorbim despre o schimbare a stilului de viață, despre planul de afaceri, despre relațiile personale sau despre relația pe care o avem cu noi înșine. Ne putem atinge obiectivele destul de ușor, fără prea multe încercări. Important este, însă, să avem răbdare și să nu ne mai grăbim pe acest drum pe care mergem.

Citește și:

Sfatul Universului pentru fiecare dintre noi în perioada cât Uranus este retrograd:

Merităm această schimbare. Așadar, ar trebui să rămânem fideli sufletelor noastre. Să rămânem conectați la noi înșine și, cel mai important, să nu ne lăsăm influențați de nimeni. Secretul constă în răbdare: dacă o avem, putem cuceri lumea toată. Această tranziție prin care trecem poate lua formă în câteva zile, săptămâni sau chiar luni. Progresăm pas cu pas și de aceea ar fi bine să nu mai grăbim timpul. Fiecare clipă contează pentru că ne învață ceva special.

Doar pentru că ceva dispare și iese din viața noastră nu înseamnă că nu a avut valoare pentru noi. Scopul său a fost să ne ajute să învățăm o anumită lecție, iar acum acel capitol s-a încheiat. Așadar, este momentul să ne bucurăm de renașterea noastră.

Citește și:

Energiile vibrationale din următoarea perioadă ne încurajează să ne eliberăm de toate fricile vechi, de negativitate, de toxicitate sau de atașamente care ne-au ținut blocați în vechi traume și nu ne-au permit să trăim cu adevărat. Începem un nou capitol, să ne bucurăm de el cu tot sufletul și să facem tot ce își dorește inima.

foto main IgorZh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.