Setari Cookie-uri

Ultima Luna Nouă a verii are încărcătură divină. Universul ne eliberează sufletele de trecut pentru a face loc viitorului

Pe 27 august, pe cerul cald de august, răsare ultima Lună Nouă din această vară și se întâmplă să fie în Fecioară, o zodie ce iubește schimbarea, noutatea și îmbrățișează cu tot sufletul capitolele noi pe care divinitatea i le scoate în cale. 

Vara anului 2022 nu se putea încheia mai bine de atât. Avem la dispoziție 48 de ore pentru a profita de vindecarea divină. Energia incredibilă adusă de Luna Nouă ne permite să ne eliberăm sufletele de toată durerea din trecut astfel încât să ne pregătim inimile pentru un nou început. Viitorul este aici, așteaptă să fie întâmpinat cu brațele deschise de către noi toți. În această perioadă Universul este dominat de liniște, simplitate și bunătate.

Viața nu poate fi înțeleasă decât dacă privim în urmă și nu poate fi trăită decât dacă privim înainte. Așadar, să ne învățăm lecțiile și să mergem mai departe către un nou capitol din cartea destinului nostru.

Pe 27 august, pe cerul cald de august, răsare ultima Lună Nouă din această vară și se întâmplă să fie în Fecioară, o zodie ce iubește schimbarea, noutatea și îmbrățișează cu tot sufletul capitolele noi pe care divinitatea i le scoate în cale.

Citește și:

Lună Nouă a verii: însemnatate și impact asupra sufletelor noastre

Luna Nouă este un moment bun pentru plantarea semințelor de intenție, pentru schimbări, îndrăzneală, transformare. Aceasta aduce energie nouă perfectă pentru a pune bazele pentru ceea ce ne dorim să manifestăm în următoarele șase luni. Însă, pentru a face asta, este foarte important să ne eliberăm sufletele de tot ce am trăit până acum. Nu putem privi cu entuziasm către viitor dacă o parte din nou este încă în trecut, suferă, încă își pune întrebări, se macină și nu acceptă ce s-a întâmplat. Universul ne vine în ajutor și aduce putere divină pentru a ne permite să ne detașăm de tot ce a fost astfel încât să închidem odată pentru totdeauna capitolele dureroase și să privim cu încredere către un nou viitor.

Citește și:

În semnul Fecioarei, Luna Nouă ne dă și ea o mână de ajutor pentru a ne concentra doar asupra lecțiilor de viață pe care trebuie să le luăm cu noi. Mai mult, ea ne curăță inimile de toate sentimentele dificile, ne eliberează de toate gândurile negative, de frici și de temeri și ne pune pe drumul potrivit pentru noi.

Marte, planeta rezistenței, a energiei și a curajului, este și ea activă în această perioadă și ne poate ajuta să învingem orice frică pe care o avem și să facem un salt către ceea ce ne dorim. Visurile urmează să fie împlinite. Important este, totuși, să nu ne lăsăm influențați de oamenii din jurul nostru - ci să ne ascultăm intuiția și să luăm decizii cu inima. Noi știm cel mai bine de ce avem nevoie pentru a fi fericiți cu adevărat.

Sfatul Universului pentru toate zodiile:

Citește și:

Este momentul să ne oferim permisiunea de a alege ceea ce simțim că este mai bine pentru noi. Nu trebuie să mai trăim alte vieți pentru că așa zic sau fac cei din jurul nostru. Divinitatea ne oferă puterea de a alege ceea ce trebuie și de a ne urmă destinul. Trebuie să învățăm să iertăm și să ne eliberăm de trecut astfel încât să ne putem concentra pe deplin asupra prezentului și viitorului. Viața pe care o trăim este viața de acum - ea este singură care contează și care ne poate aduce fericire în suflet.

Ultima Lună Nouă a verii 2022: temele pe care trebuie să le avem în considerare:

- detașarea de trecut ne eliberează și ne transformă;

- stabilirea și aplicarea unor limite în conexiunile cu oamenii din jurul nostru ne ajută să avem relații mai sincere, mai mature, mai frumoase pe termen lung.

Citește și:

- lupta pentru a ne împlini visurile ne va face mai puternici și ne aduce lecții importante de viață.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.