Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 august - 4 septembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea.

Horoscop săptămânal pentru perioada 29 august - 4 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun la ce trebuie să renunți în această săptămână.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă mai dificilă pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uită, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la a da vina pe tine pentru tot ce se întâmplă

Uneori Universul are planuri mai dificile pentru noi și ne este greu să le înțelegem. Nu este momentul să dai vina pe tine pentru această situație; în schimb, gândește-te că în scurt timp totul va fi bine.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la nefericire

E atât de simplu, nu? Este foarte important că în această perioadă să nu te mai concentrezi atât de mult pe lucrurile mai puțin frumoase. În schimb, învață să îți numeri binecuvântările pentru că ele sunt cele care îți fac ziua minunată.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale

Nu îți fie teamă de iubire, nu îți fie teamă să fii din nou vulnerabilă și să le arăți oamenilor adevărata ta față. Renunță la zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-i dragostei să între din nou în viața ta. Alege fericirea indiferent de cât de rănită ai fost în trecut.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la gândirea pe termen lung

Citește și:

Îți faci prea multe planuri pentru viitor. Viața trece pe lângă tine iar tu stai să planifici ani întregi care nici măcar nu știi ce îți vor aduce. Încearcă să faci un pas în spate și să te concentrezi mai mult pe momentul prezent pentru că acesta este singurul care contează cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să te mai grăbești

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la zgomotul din jurul tău

Învață să nu te mai concentrezi pe micile detalii care nu îți permit să vezi cât de norocoasă ești. Învață să nu mai complici lucrurile, ci din contră - să te bucuri la fiecare detaliu mărunt, să fii fericită cu ce ai și să vezi frumusețea viețîi de acum.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la scuze

Nu trebuie să cauți scuze pentru a amâna ce urmează să se întâmple. Permite-i Universului să îți arate ce are pregătit pentru tine, permite-i destinului să își urmeze cursul normal. Ai încredere că va fi bine.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți să încerci să ai grijă de toți

Nu, tu nu îi poți vindeca pe cei din jurul tău dacă ei nu își doresc. În schimb, îi poți ajută, le poți fi alături și îi poți susține în momentele dificile. Însă învață să ai mai multă grijă de tine, tu ești singura care contează.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai analizezi fiecare lucru de o mie de ori

Îți faci prea multe griji. Îți pui prea multe întrebări. Analizezi prea mult situația în care te afli. Încearcă să faci un pas în spate și să privești problema din toate unghiurile. De asemenea, poate că ar fi bine să lași ca Universul să își joace cartea.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Ești o persoană foarte corectă și îți dorești ca toți oamenii să fie la fel ca tine. Însă răzbunarea nu este modul prin care le arăți ce și cum au greșit. Renunta la această dorință pentru că dacă îți vei pune în practică gândurile și ideile tu vei fi singură rănită.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la regulile impuse chiar de tine

Toate aceste reguli nu îți permit să evoluezi, să ieși din zona de confort, să te dezvolți pe multe planuri importante. Îndrăznește să crezi în tine, să îți depășești limitele și să alegi în funcție de ce îți dictează sufletul.

foto main Olena Zaskochenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.