Setari Cookie-uri

De ziua ei, JO lansează piesa 'Puerto Rico', în primă audiție live la petrecerea aniversară

Pe 29 august, JO și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit alături de prieteni, familie și artiști, cărora le-a oferit mai multe surprize pe parcursul serii. În cadrul evenimentului invitații au ascultat în premieră single-ul „Puerto Rico”, cântat live alături de band-ul său.

comunicat de presa: „«Puerto Rico» este piesa aia care ne întoarce pe insulă, la valuri, la cald și bine, o piesă din suflet care îmbină melancolie, dragoste și mister pe ritm de afrobeat. Cumva mă duce cu gândul la „Caută-mă” care a fost prima piesă afrobeat în limba română la noi pe radio și a fost foarte iubită atât de mine cât și de oameni. Tocmai din acest motiv am decis să-i dau aceeași dată de lansare și anume ziua mea de naștere. E produsă de Barz Andrei și Mirea Teodor și scrisă împreună cu JUNO și Emilian la HaHaHa Production și e cadoul meu de ziua mea pentru oamenii mei frumoși”, povestește JO despre noul single.

Una dintre surprizele serii a fost mini concertul oferit invitaților, în care a cântat piese precum „Soare”, alături de RUBY, „Lacrimile”, „Mă mai ia”, alături de JUNO, „Mă întreabă inima”, „Cu un picior în rai”, dar și „Marea mea iubire” tot alături de JUNO. Prezenți la ziua lui JO au fost mai mulți colegi de breaslă, care au sărbătorit-o așa cum se cuvine. Printre invitați s-au numărat Smiley, RUBY, Theo Rose, Emilian, Natanticu, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu, Cabron, Bella Santiago, Alina Eremia, BIBI, JUNO și mulți alții.

Citește și:

Artista a cucerit publicul și topurile de specialitate cu piese precum „Lacrimile”, „Noapte polară”, „126” și „Adio”, single lansat de ziua sa de naștere. În noiembrie 2021, JO a lansat „Iubirea mea”, o piesă ce are la bază tot o poveste de dragoste. Au urmat apoi „Mă mai ia”, hit lansat alături de JUNO, „Vocea ta”, „Dorul“ și „Ploaie de vară”. Recent JO a lansat alături de RUBY „Soare", un imn al verii și al bucuriei de a trăi fiecare moment așa cum ne dorim.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.