Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 5-11 septembrie

Horoscop săptămânal 5-11 septembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată.

Universul ne pregătește surprize interesante pentru prima săptămână plină de septembrie. Aceasta este prima săptămână plină a toamnei 2022. Energiile din următoarea perioadă ne încurajează să ne eliberăm sufletele de toate emoțiile negative, de sentimentele dureroase și de gândurile negre care nu ne aparțin. Ne detașăm de ce nu avem nevoie astfel încât să facem loc binelui și liniștii în viața noastră.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în prima săptămână plină a lunii septembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce trăiesc astăzi este ceea ce contează cu adevărat. Ce s-a întâmplat nu mă mai interesează și ce urmează să se întâmple nu mă mai sperie.

Citește și:

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită și liniștită în acest moment. În inima mea există doar sentimente pozitive. Sunt pregătită pentru un nou capitol al vieții mele.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce nu pot controla, las gândurile negative în trecut și mă bucur de viață cu tot sufletul meu. Trăiesc pentru aici și acum.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi mulțumesc Universului pentru darul acestui nou anotimp. Este un nou început. Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum și pentru tot ce urmează să mi se întâmple.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă vindec de trecut astfel încât să readuc liniștea în prezent și să îi permit sufletului meu să redescopere fericirea adevărată.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am renunțat cu bucurie la vechile credințe care nu mă mai ajută. Sunt pregătită pentru un nou început.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul are un plan minunat pentru mine. Fiecare zi este un nou început, iar eu sunt în locul potrivit, la momentul potrivit

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de toate lucrurile bune care se întâmplă în viața mea. Merit dragostea pe care o ofer sufletului meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt bucurie. Eu sunt fericire. Eu sunt zâmbete. Eu sunt lumină. Eu sunt iubire. Eu sunt tot ce trebuie să fiu.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi permit să aleg ce este mai bun pentru sufletul meu. Mă las condusă de intuiție și merg mai departe pe drumul meu.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Cred în mine și în tot ceea ce sunt. Cred în visurile mele. Cred în puterea mea de a face o schimbare. Cred că Universul este de partea mea.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent - îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

foto main laciesart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.