Setari Cookie-uri

10 Septembrie, cea mai importantă zi din această lună. Aliniem scopul vieții cu destinul primit de la Univers

Universul ne spune să ne pregătim pentru o perioadă de-a dreptul magnifică. Cosmosul ne aduce două evenimente majore ce au loc în aceeași zi: Mercur, mesagerul Cosmic intră în retrograd, iar Luna Plină strălucește pe cerul rece și întunecat al toamnei în zodia Pești. Este vremea schimbărilor interioare transformatoare. Karma ni se poate modifica radical în următoarele săptămâni.

Ziua de 10 septembrie este cea mai importantă zi a lunii deoarece vine cu două evenimente incredibile în Univers: Mercur, planeta comunicării intră în retrograd, în timp ce Luna Plină își face apariția pentru prima dată în această toamnă.

Mercur retrograd ne arată tot ce este greșit la relațiile noastre și ne oferă posibilitatea de a îndrepta lucrurile

Universul ne cere să nu mai fim atât de speriați. Mercur retrograd nu este aici pentru a ne distruge viețile sau pentru a crea probleme în relațiile dintre noi. Din contra, el vine pentru a scoate în evidență anumite aspecte care să ne ajute să ne realiniem la scopul nostru în viață, să resetăm anumite aspecte importante, să reorganizăm prezentul și să revizuim ce am trăit până acum astfel încât să începem un nou capitol puternici, siguri pe noi și aliniați la scopul nostru.

Citește și:

Luna Plină de pe 10 septembrie aduce vindecare completă

Suntem aici pentru că suntem puternici. Trebuie să avem încredere în noi și să mergem în continuare pe drumul potrivit pentru sufletul nostru. Luna Plină ne vindecă de tot ce ne doare și ne ajută să închidem cu putere ușa trecutului astfel încât să nu mai vrem să o deschidem niciodată. Ne concentrăm pe ceea ce contează, pe momentul prezent și ne facem planuri frumoase pentru viitor.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele săptămâni:

Horoscop Berbec

Indiferent de ceea ce trăiești, ai încredere că totul va fi bine. Învață să nu mai încerci să controlezi fiecare aspect al vieții tale și să ii permiți Universului să își joace cartea. Fă un pas în spate și învață din această călătorie.

Citește și:

Horoscop Taur

În această perioadă îndreaptă-ți atenția asupra ta. Concentrează-te pe ceea ce simți în inima ta, pe ceea ce se află în sufletul tău, pe ceea ce gândește mintea ta. Pune-te pe primul loc și redescoperă-te. Ai ocazia să îți schimbi destinul dacă faci alegerile potrivite.

Horoscop Gemeni

Profită de acest val de energii pozitive pentru a crede mai mult în ține și a alege ce simți că este mai bine pentru tine. Este momentul să lucrezi mai mult la visurile tale și să îți pui în aplicare planurile pe care le faci de atât de mult timp.

Horoscop Rac

Dacă vrei să faci schimbări importante în viața personală, acesta este cel mai bun moment pentru a lucra mai mult la relațiile cu oamenii din jurul tău. Universul te sfătuiește să dai deoparte măștile și să alegi să fii vulnerabilă. Arată ce se află în sufletul tău.

Citește și:

Horoscop Leu

Nu te mai teme de ceea ce urmează să se întâmple; bucură-te de această perioadă pentru că îți aduce schimbări frumoase care te vor ajuta să te transformi și să ajungi pe drumul pe care îți dorești de atât de mult timp. Ai încredere în Univers.

Horoscop Fecioară

Nu mai permite nimănui să îți spună cum să îți trăiești viața. În această perioadă ascultă-ți mai mult intuiția și alege cu inima. Schimbările pe care le faci acum sunt definitive, așadar asigura-te că sunt făcute din suflet.

Horoscop Balanță

Nu mai privi în trecut pentru că nu mai ai ce să vezi acolo. Închide acea ușa dureroasă și bucură-te de prezent în timp ce mergi mai departe către viitor. Trăiește pentru acum pentru că aceasta este viața ta.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Îndepărtează-te de toate gândurile negative care nu îți aparțîn. Acestea au pus stăpânire pe tine și nu îți mai permit să vezi partea frumoasă a vieții. Învață să fii recunoscătoare pentru ceea ce ai și nu mai căuta probleme acolo unde nu există.

Horoscop Săgetător

Dacă vrei să faci schimbări sentimentale, acesta este un moment bun pentru a îți analiza relația și a îți da seama ce îți dorești de la viitor. Discuțiile cu partenerul de cuplu trebuie să fie sincere.

Horoscop Capricorn

Acum ai ocazia să aliniezi scopul vieții tale cu destinul oferit de Univers. Pășește pe acest drum cu inima deschisă și cu încredere în planul divin. În sfârșit ești acolo unde trebuie să fii.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Universul îți oferă ocazia să te îndepărtezi de oamenii toxici și negativi astfel încât să faci loc celor cu adevărat importanți în viața ta. Deschide-ți inima și permite sufletelor frumoase să găsească drumul către tine.

Horoscop Pești

Permite-ți să ieși din zona de confort și să faci alegerile îndrăznețe la care visezi atât de mult. Nu te mai teme de eșecuri, ele fac parte din viață și te ajută să crești și să înveți lecții importante. Mergi mai departe cu planurile tale.

foto main Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.