Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 12-18 septembrie

Horoscop săptămânal 12-18 septembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamna.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână a lunii noiembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Devin din ce în ce mai atentă la sentimentele mele pe zi ce trece. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să mă bucur de viață. Aleg să mă bucur de momentul prezent. Nu caut în stânga și în dreapta fericirea. O caut în sufletul meu.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Trebuie să accept orice mi se întâmplă și cel mai important lucru este să îl întâmpin cu tot ce am mai bun de oferit.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt demnă de iubire și merit dragostea pe care o caut și dragostea pe care sunt dispusă să o ofer.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am ceea ce este necesar pentru a trăi viața visurilor mele și pentru a obține ceea ce îmi doresc.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Cu capul sus, cu inima deschisă, cu sufletul plin de bucurie. Pentru momente cu adevărat speciale, pentru iubire, pentru fericire, pentru emoții, pentru oameni dragi. Pentru mine. Pentru miracolul că astăzi am deschis ochii.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Găsirea propriei mele puteri este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poți face pentru mine.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să zâmbesc astăzi, să mă bucur de fiecare clipă, să mă plâng mai puțin și să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile mărunte care, de fapt, înseamnă totul.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea vine mult mai repede când încetez să mă plâng pentru problemele mele și încep să fiu recunoscătoare pentru toate problemele pe care nu le am.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt împotriva lui, ci aleg să fac un pas în spate și să îi permit să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea. Am încredere în Dumnezeu și în viitorul meu.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.