Setari Cookie-uri

3 comportamente prin care atragi energia negativa in viata ta

Se vorbeste mult despre ce ar trebui sa facem pentru a elimina energia negativa. Dar te-ai intrebat pana acum de ce apare energia negativa in viata ta, in casa ta sau chiar in relatiile cu cei din jur?

Asa cum poti atrage energia pozitiva, poti sa atragi si energia negativa, in functie de comportamentul si obiceiurile tale. O faci fara sa realizezi si de multe ori nu esti constienta de efectul nociv al unor astfel de obiceiuri. Iata care sunt comportamentele care atrag energia negativa in viata ta:

Te incarci cu continut media negativ. In lume se intampla foarte multe lucruri rele si poti afla foarte usor despre ele. Asa cum se spune, vestile rele circula mai repede. De la razboaie, accidente, boli si pana la schimbarile climatice, zi de zi poti fi bombardata de sute de stiri, filmulete, imagini si postari despre tot ceea ce este rau, trist sau socant.

Dar in acelasi timp, in lume se intampla chiar si mai multe lucruri bune, doar ca nu sunt la fel de mediatizate. Si daca nu citesti toate vestile proaste nu inseamna ca nu-ti pasa de lume si viitor.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.