Setari Cookie-uri

AZA lansează 'Mare depărtare'

„Mare depărtare” este despre dorul de familie și tot ceea ce iubim, dar și despre puterea pe care o găsim acolo unde sunt persoanele iubite. Dragostea este remediul pentru orice problemă, mai ales atunci când ne înconjurăm de cei dragi.

comunicat de presa: AZA lansează „Mare depărtare”, un single fresh cu o poveste aparte. O coproducție Cat Music și Bear Music pusă în versuri de către Mario Fresh alături de Renvtø, AZA și Diana Șerban, „Mare depărtare” este despre dorul de familie și tot ceea ce iubim, dar și despre puterea pe care o găsim acolo unde sunt persoanele iubite. Dragostea este remediul pentru orice problemă, mai ales atunci când ne înconjurăm de cei dragi.

„Sunt foarte bucuroasă că lansez o a treia piesă în colaborare cu Bear Music și Cat Music. «Mare depărtare» s-a născut într-o sesiune organizată la munte, alături de colegii mei și sunt foarte mândră că am participat la compunerea acestei piese alături de Mario Fresh, Serena și Renvtø. Sper să vă placă și să ajungă la inimile voastre", povestește AZA despre cel mai nou single al său.

Citește și:

AZA a început cariera muzicală odată cu participarea sa în cadrul concursului „Vocea României”, unde a fost descoperită de Adrian Sînă. „Ușor, ușor” a fost primul ei single, apoi au urmat „Rimel”, „Nu din prima seară” și „Mai iubește-mă o dată”. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu Mario Fresh, Direcția 5 și Guz, alături de care a lansat „Visam”. AZA și-a creat o comunitate impresionantă de fani și pe TikTok, unde clipurile postate de către artistă au adunat milioane de vizualizări, iar anul trecut a lansat „Al Dragostei”, un single despre iubire, așteptare, durere și resemnare.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.