Setari Cookie-uri

Pancakes proteice cu numai două ingrediente. Atât de bune, atât de ușor de făcut

Protein Bake Mix are o aromă neutră, este foarte versatil în bucătărie și poate fi folosit în rețete dulci sau sărate alături de alte produse Herbalife Nutrition. 

Cine nu iubește clătitele americane? Sunt pufoase, delicioase și perfecte pentru orice moment al zilei. Pot fi consumate la micul dejun, ca snack sau ca desert (atunci când ai poftă de ceva dulce și rapid). Bonus - sunt pe placul tuturor, de la mic la mare.

Zilele acestea am primit în redacția Kudika un produs nou-nouț de la Herbalife Nutrition. Este vorba despre Protein Bake Mix, în ediție limitată, un produs gata de folosit pentru gătit ce este perfect pentru a prepara bunătăți simple și hrănitoare.

Protein Bake Mix are o aromă neutră, este foarte versatil în bucătărie și poate fi folosit în rețete dulci sau sărate alături de alte produse Herbalife Nutrition.

Noi de data aceasta am avut poftă de clătite pufoase, așa că ne-am apucat de treabă.

Ingredientele necesare pentru pancakes:

pentru o singură porție avem nevoie de 24 de grame (2 măsuri) Protein Bake Mix 30 ml (2 linguri) de lapte semidegresat (1,5% grăsime) sau 30 ml (2 linguri) de apă.

Cum se prepară? Nimic mai simplu!

Punem o tigaie antiaderentă pe foc mediu. Amestecăm bine cele 2 ingrediente, punem aluatul în centrul tigăii deja încinse și întindem ușor cu o spatulă sau cu o lingură până ajungem la grosimea dorită.

Gătim la foc mic timp de 2-3 minute (până când clătita devine ușor aurie), apoi o întoarcem și o mai lăsăm încă 2 minute.

Servim simplu sau cu toppinguri. De dată aceasta am ales afine și miere. Sunt foarte bune atât calde, cât și reci.

Cum au ieșit?

Ne bucurăm că am reușit să le facem poză. Sunt foarte aerate și absolut delicioase. Pot fi mâncate simplu, așa cum sunt ele, sau cu alte toppinguri (fructe, nuci, siropuri).

Protein Bake Mix este realizat dintr-un amestec de ingrediente de înaltă calitate, inclusiv proteine din zer, minerale cheie și fibre. Nu conține zahăr, gluten, coloranți, arome sau îndulcitori artificiali și este perfect și pentru vegetarieni. O cutie conține 20 de porții, iar fiecare porție are 96 de calorii atunci când este preparată cu apă și 111 de calorii când este preparată cu lapte semidegresat.

Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife care pot fi contactați accesând herbalife.ro.


Kudika
4 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.