Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 3-9 octombrie

Horoscop săptămânal 3-9 octombrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de toamnă:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine și merg mai departe. Totul este posibil. Lupt pentru a îmi împlini visurile și pentru a ajunge acolo unde îmi doresc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Evoluez pe fiecare zi și am răbdare în planurile mele. Visurile mele pot deveni realitate, trebuie doar să lupt pentru ele.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: De cele mai multe ori este mai bine să fac lucruri mici în fiecare zi decât să fac un lucru uriaș doar o dată la câteva luni. Merg înainte indiferent de obstacolele care îmi stau în cale.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă simt binecuvântată și ocrotită. Sufletul meu este împăcat. Universul mă protejează și este alături de mine la fiecare pas.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt gata să mă eliberez de credințele vechi şi negative. Ele sunt doar gândurile care îmi stau în cale. Noile mele gânduri sunt constructive şi mă împlinesc.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Ajung la energia sufletului meu pereche cu ajutorul energiei mele iubitoare și îl atrag către mine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinită. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: În sufletul meu este numai și numai iubire. Vin din spațiul plin de dragoste al inimii mele și știu că dragostea deschide toate ușile.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Fericirea este și va fi întotdeauna o alegere. De aceea, promit să aleg să văd lucrurile bune, să apreciez tot ce mi se întâmplă frumos, să fiu recunoscătoare pentru ce am.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare pentru că știu că Universul are un plan minunat pentru mine. Singurul lucru pe care trebuie să îl învăț în aceste momente este să nu mai grăbesc lucrurile.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Este timpul să investesc în lucrurile care contează pentru mine. Este timpul să investesc în fericirea mea.

foto main: Diana Mova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.