Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 3-9 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la durere

Este momentul să ajuți îți inima să se vindece și să mergi mai departe cu viața ta. Învață-ți lecțiile, închide capitolele dureroase și continuă-ți drumul. Fii recunoscătoare pentru momentul prezent, pentru ce traiești acum și fă-ți planuri frumoase pentru viitor.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

Nu îți mai pedepsi sufletul înconjurându-l de oameni toxici care nu știu ce înseamnă fericire, iubire empatie. Învață să te detașezi de aceștia și să fii mai atentă pe cine ții în preajma ta - crede-mă, fiecare om care stă lângă tine are o putere mult mai mare asupra ta decât îți poți imagina.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai trăiești în trecut

Nu te mai întoarce în trecut deoarece nu mai poți schimba nimic. Ce poți face, în schimb? Învață lecțiile, acceptă ce s-a întâmplat și mergi mai departe cu viața ta. În această săptămână Universul îți pregătește câteva surprize și este posibil ca tu să nici nu le vezi pentru că te hrănești din amintirile dureroase.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la toate grijile inutile

Încearcă să îți liniștești sufletul, să te eliberezi de anxietate, de grijile existente, de problemele care încă nu au rezolvare. Ai răbdare, permite-i Universului să își joace cartea.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu îți fie teamă de schimbare, de eșec, de greșeli. Toate acestea te ajută să te transformi, să crești, să îți împlinești visuri și să ajungi acolo unde îți dorești să fii. Fă primul pas, va fi mult mai simplu decât credeai.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la a îți face prea multe planuri

Dacă ar fi să alegem o lecție de viață învățată în ultimii ani, aceasta ar fi "Nu te mai gândi la viitor, trăiește în prezent". Este momentul să nu îți mai faci atât de multe planuri pentru următoarele luni și să te concentrezi asupra vieții tale prezente - acum poți fi fericită, nu mâine.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Atât de multe dorințe, atât de puțin timp. Fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la barierele profesionale

Posibilitatea că un vis să se îndeplinească este cea care face ca viața să fie interesantă. Renunță la toate barierele profesionale și la teama că vei da greș. Luptă pentru ceea ce îți dorești.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la dorința de a îți afla viitorul

Îți este teamă să faci schimbări și vrei din tot sufletul să știi ce urmează să ți se întâmple; simți nevoia să controlezi fiecare lucru mărunt pe care urmează să îl trăiești, iar asta te împiedică să fii prezentă în momentul de acum. Învață să te bucuri de viața care se întâmplă în fața ochilor tăi.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Citește și:

Neiertându-i îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să te mai aglomerezi atât de mult

Încearcă să înveți să spui "Nu" - în special pe plan profesional. În ultima perioadă te-ai aglomerat foarte mult cu muncă și ai ajuns la epuizare. În cazul în care ai această posibilitate, cere ajutorul colegilor de echipă astfel încât să reușești să te mai liniștești și să termini cu toate sarcinile la timp.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la oamenii toxici care îți otrăvesc sufletul

Citește și:

În aceste momente este obligatoriu să te concentrezi pe lucrurile frumoase, care să te încarce cu energie pozitivă. Încearcă să eviți discuțiile cu oamenii negativi, care îți pot otrăvi sufletul.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.