Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care o femeie puternică știe că le merită într-o relație de cuplu

În anumite situații compromisurile ies din discuție. Motivul? O femeie puternică știe ce își dorește de la un bărbat. Pentru ea timpul este prețios și nu vrea să îl piardă alături de cineva care nu știe să o prețuiască.

Iată care sunt acele lucruri pe care o femeie puternică și le dorește de la un bărbat:

1. O femeie puternică vrea să fie respectată... mai presus de orice

Dacă un bărbat nu respectă o femeie înseamnă că nu o iubește cu adevărat. Opiniile, alegerile, interesele, corpul și mintea ei trebuie onorate. O femeie puternică nu va sta niciodată lângă un bărbat care nu o respectă.

2. O femeie puternică are nevoie de un bărbat care înțelege adevărata intimitate

Adevărata intimitate este mai mult decât contact fizic. Este unirea a două suflete vulnerabile ce își împart gânduri, sentimente, emoții în mod liber și deschis. Fără nicio mască. Fără nicio teamă. Fără niciun secret.

Adevărata intimitate este sentimentul de apropiere în care partenerii se văd așa cum sunt și se iubesc necondiționat.

Citește și:

3. O femeie puternică are nevoie să rămână în continuare independentă

O femeie puternică trebuie să aibă o viață și în afara relației. Partenerul ei de cuplu nu va fi niciodată centrul universului ei - așadar, acesta trebuie să îi onoreze spațiul de care are nevoie și să îi permită să trăiască așa cum își dorește.

4. O femeie puternică are nevoie de cineva care o lasă să fie ea însăși

O femeie puternică are nevoie de un bărbat care să îi respecte viața și să accepte faptul că ea trăiește conform propriilor reguli. Ea nu va tolera pe nimeni care va încerca să o schimbe.

5. O femeie puternică are nevoie de un bărbat cu care să poată comunica sincer și matur

Nu are nevoie de un bărbat imatur pe care să îl crească și să îl ajute să se dezvolte; nici vorbă. O femeie puternică vrea să aibă ca partener de viață un bărbat deschis, trecut prin viață, care nu se teme de probleme, de discuții serioase, de conflicte, de obstacole. Ea are nevoie de cineva care să înțeleagă importanța ascultării, a comunicării, a compromisurilor (și nu doar în relația lor, ci și în relația cu oamenii din jur).

Citește și:

6. O femeie puternică are nevoie de cineva care să aibă încredere deplină în ea

Bărbatul pe care o femeie puternică și-l dorește este unul care să aibă încredere că ea știe ce face și că își poate rezolva singură toate problemele. Nu vrea pe nimeni care să o salveze, ci pe cineva care să îi fie alături și să o sprijine necondiționat.

7. O femeie puternică are nevoie să fie într-o relație în care femeia este egală cu bărbatul

O femeie își dorește un partener cu care să facă echipă și alături de care să construiască o viață frumoasă. Nu vrea un adversar și nici un bărbat care să o tragă în jos sau care să fie gelos pe succesul ei.

foto main conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.