Setari Cookie-uri

Gabor Mate revine in Romania. Editia de colectie 'Cand corpul spune nu' se lanseaza in prezenta autorului

Volumul renumitului medic Gabor Mate, „Când corpul spune nu”, al cărei prim tiraj a reuşit performanţa de a se epuiza încă din perioada de precomandă, se lansează într-o ediție de colecție sâmbătă, 15 octombrie.

comunicat de presa: Cu ocazia revenirii autorului în România, acesta va susține o conferință de presă și va intra în dialog cu Barna Nemethi (CEO-ul editurii) despre bestsellerul ultimilor doi ani la Curtea Veche Publishing. Lansarea de carte va avea loc la Cărturești Verona (Pergola din Grădina Verona, Str. Arthur Verona nr. 13-15) începând cu ora 11:00. Intrarea este liberă.

Poate cel mai în vogă psihoterapeut al momentului, medic şi autor cunoscut şi apreciat în toată lumea, Gabor Mate va vorbi despre unele dintre cele mai stringente subiecte de pe agenda sănătății mintale, de la traumă la dependență, stres sau burnout. Mai mult, la finalul evenimentului, autorul va fi disponibil pentru o sesiune de autografe.

Ediția de colecție a volumului „Când corpul spune nu” este disponibilă pentru precomandă pe www.curteaveche.ro și de sâmbătă, 15 octombrie, în librăriile din țară.

Citește și:



Cartea este un studiu aprofundat, revelator, plin de informaţii utile despre stres şi influenţa lui asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice. După câteva decenii de carieră medicală de excepție, în care a urmărit legătura dintre stres și boală, Gabor Mate a strâns laolaltă poveștile pacienților săi, le-a confruntat cu cele mai recente studii clinice și a dezvăluit consecințele imediate, deseori ignorate, ale stresului de zi cu zi. Cartea sa este un semnal de alarmă și o pledoarie pentru medicina biopsihosocială, una dintre cele mai bune căi prin care ne putem elibera de această cumplită afecțiune a epocii noastre.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.