Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 17-23 octombrie

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. De ce ai nevoie în această săptămână de toamnă în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de octombrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie de răbdare

Lucrurile nu ies așa cum îți dorești, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visurile tale, ci din contră; ai încredere în tine și mergi mai departe, încercând și alte idei. Ieși din zona de confort și alege să vezi situația din toate unghiurile posibile înainte de a lua o decizie finală.

Horoscop Taur

Ai nevoie de atenție

Această perioadă este una mai dificilă pentru tine în ceea ce privește viața personală. Ești mai sensibilă și mai atentă la fiecare detaliu, motiv pentru care încerci să te înconjori de oameni în care poți avea încredere și care să te susțină necondiționat.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să îți asumi responsabilități

Nu mai aștepta că lucrurile să îți pice din cer. Asumă-ți responsabilități, urmează-ți visurile, apucă-te de treabă. Fă ceva pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Chiar și un pas mic va fi suficient pentru început.

Horoscop Rac

Ai nevoie să înveți să te apreciezi

Nimeni nu o va face dacă nici măcar tu nu o faci. Nu mai aștepta validare de la nicio persoană; încearcă să privești în sufletul tău, să fii mândră de tine, să te apreciezi pentru ceea ce ești și tot ce ai reușit să faci până acum. Ești minunată, draga mea!

Horoscop Leu

Ai nevoie să îți asculți intuiția

Ai de luat câteva decizii importante în ceea ce privește viața personală; de data aceasta încearcă să nu te mai lași influențată de ce spun oamenii din jurul tău și să te concentrezi, mai degrabă, pe ce îți dictează intuiția. Ai încredere în tine deoarece tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Ai nevoie de sfaturi bune

Treci printr-o perioadă interesantă, cu multe schimbări destul de importante pe plan profesional. În aceste momente, ai nevoie să fii înconjurată de oameni în care poți avea încredere, care te susțin și care îți pot da cele mai bune sfaturi atunci când ai nevoie.

Horoscop Balanță

Ai nevoie de o scurtă pauză

Cu toate sarcinile profesionale pe care le-ai avut de rezolvat în ultima perioada, tot ce îți dorești de la această săptămână este puțină liniște. Simți nevoia să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor care contează pentru tine, care te fac fericită. Pune-te pe primul loc și alege fericirea.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie de dragoste necondiționată

Pentru că lucrurile să iasă așa cum îți dorești, trebuie să înveți să faci compromisuri pe plan sentimental. În relația cu partenerul de cuplu fiecare vă doriți lucruri diferite-în timp ce tu ai nevoie de dragoste necondiționată, el are nevoie de libertate. Ar fi bine să vă întâlniți la mijloc.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Ai nevoie de curaj

Pentru a face ce îți dorești trebuie să îndrăznești mai întâi să ieși din zona de confort și să iei deciziile potrivite la momentul potrivit. Chiar dacă sfaturile oamenilor din jurul tău par destul de bune, astrele te sfătuiesc să nu ții cont de ele și să înveți să te lași condusă de intuiție. Inima ta știe cel mai bine ce își dorește.

Horoscop Capricorn

Ai nevoie să ieși din rutină

Îți dorești ca pentru puțin timp să pui pauză la toată rutina din viața ta și să faci ceva diferit. Însă să știi că nu este imposibil; încearcă să îți faci timp și pentru ține, pentru lucrurile care îți bucură sufletul și îți fac inima să bată mai tare. Meriți să fii fericită, nu uita niciodată asta.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Ai nevoie să fii optimistă

În această săptămână se schimbă multe lucruri pentru tine atât profesional, cât și personal. Astrele te sfătuiesc să încerci să ai răbdare, să te adaptezi modificărilor și să nu îți pierzi speranța. Fii optimistă deoarece în scurt timp vei vedea cum totul se va aranja în favoarea ta.

Horoscop Pești

Ai nevoie de un prieten de încredere

În această perioadă este posibil să îți dorești să spui tot ce ai pe suflet astfel încât să poți încheia acest capitol dureros și să începi o nouă filă din cartea vieții tale. Găsește acea persoană în care poți avea încredere și cu care poți vorbi fără perdea fără să îți fie teamă că vei fi mustrată în vreun fel pentru alegerile făcute.

Citește și:

foto main: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.