Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 17-23 octombrie

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de toamnă:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce pare că e sfârșitul este de fapt un nou început. Viața mea este una frumoasă. Mă bucur de acest capitol interesant.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai permit nimănui să îmi domine emoțiile. Frâiele vieții mele sunt la mine; eu aleg cum să îmi trăiesc prezentul și tot eu îmi clădesc viitorul.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi predau grijile Universului și îi permit păcii să găsească din nou drum către sufletul meu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucrurile de care am nevoie pentru a mă vindeca sunt deja la mine. Fac pace cu trecutul și mă concentrez pe momentul prezent.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare zi contează, fiecare zi este prețioasă, așa că nu mă mai pierd în detalii. Îmi promit să mă bucur de fiecare moment cu tot sufletul meu.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept ce se întâmplă aici și acum. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Timpul trece și învăț să îl prețuiesc mai bine. Pentru mine contează mai mult relațiile autentice, munca cu dragoste și pacea minții. Altceva nu contează.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi accept emoțiile și gândurile. Mă eliberez de măști și accept cine sunt cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg calea mea! Aleg să merg pe drumul pe care îl consider potrivit pentru mine.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Secretul fericirii nu este un secret. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am. În fiecare dimineață. Din nou și din nou.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controleze gândurile și emoțiile.

Citește și:

foto main Natalia-flurno Shutterstock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.