Setari Cookie-uri

5 Minciuni pe care ti le spui... si care te fac nefericita

Cele mai grave minciuni nu sunt cele pe care le spunem oamenilor dragi... ci cele pe care ni le spunem noua insine in mod subconstient. Acestea au fost inradacinate in mintea noastra de gandurile negative si ne fac nefericiti cu adevarat. 

Data viitoare cand vrei sa iti faci ordine in viata si sa iti cureti spatiul, incepe cu spatiul mintii si elimina vechile minciuni pe care ti le spui adesea si care nu iti permit sa traiesti cu adevarat si sa te bucuri de viata.

1. Nu am suficiente lucruri pentru a fi fericita cu adevarat

A fi suparat pentru ceea ce nu ai este intotdeauna o risipa a ceea ce ai cu adevarat. Cei mai fericiti oameni din lume nu sunt cei mai norocosi si nici cei care au totul, ci cei care sunt recunoscatori si se bucura de ceea ce au.

2. Visurile mele sunt imposibil de realizat

Nu iti taia singura aripile. Nu iti spune ca nu poti. Nu te pune la pamant. Cel mai bun lucru pe care il poti face in viata este sa iti urmezi inima. Asuma-ti riscuri. Nu face alegeri sigure si usoare pentru ca ti-e frica de ceea ce s-ar putea intampla. Permite visurilor tale sa fie mai mari decat temerile tale si actioneaza asa cum stii mai bine. Lupta pentru ceea ce iti doresti.

Citește și:

3. Relatiile mele esuate au fost o pierdere de timp

Exista anumite persoane care nu sunt menite sa fie pentru totdeauna in viata ta. Insa nicio relatie nu este o pierdere timp - sa tii minte acest lucru. Daca nu iti aduce ceea ce vrei, te invata ceea ce nu vrei.

4. Lucrurile nu se vor imbunatati niciodata

Nu exista persoana in lume care sa nu fi trecut prin suferinta. Asa suntem noi facuti... sa ne suparam, sa ne intristam, sa fim raniti, sa ne impiedicam si sa cadem. Si mai suntem facuti si sa infruntam problemele, sa invatam, sa ne adaptam, sa gasim puterea de a ne ridica de la pamant si sa mergem mai departe. Doar pentru ca astazi este o zi mai grea nu inseamna ca ziua de maine nu poate fi cea mai buna zi din viata ta.

5. Nu imi pot asuma riscuri, am prea multe lucruri de pierdut

In cele din urma nu vei regreta lucrurile pe care le-ai facut, ci lucrurile pe care nu le-ai facut. Este mai bine sa ai o viata plina de greseli din care inveti enorm de mult decat o inima plina de regrete si de visuri neimplinite.

Citește și:

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.