Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie

Horoscop săptămânal 31 octombrie - 6 noiembrie. De ce ai nevoie în prima săptămână a lunii noiembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de noiembrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Profită de această săptămână de noiembrie pentru a căuta adânc în sufletul tău și a îți da seeama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită. Analizează ceea ce simți, de la stări la sentimente și emoțîi și înțelege ce îți lipsește sau ce poți schimba astfel încât să fii din nou liniștită și împăcată cu tine însăți.

Horoscop Taur

Ai nevoie să îți asculți inima

Nu te mai lăsa condusă de ce spun, fac sau aleg oamenii din jurul tău. Tu trebuie să îți trăiești propria viață și să nu te mai iei după nimeni. A venit momentul să îți asculți inima și să te lași condusă de intuiție. Sufletul tău știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de timp pentru a îți încărca bateriile

Ești prea prinsă cu taskurile profesionale. Încearcă să îți planifici mai bine ce ai de făcut astfel încât să găsești în fiecare zi timp doar pentru tine. Să te deconectezi de la tot ce se întâmplă în jurul tău și să îți reîncarci sufletul cu energie pozitivă.

Horoscop Rac

Ai nevoie să faci pace cu trecutul

Tot ce s-a întâmplat în trecut te-a transformat incredibil de mult... și asta într-un sens foarte bun. Acum ești în cea mai frumoasă perioada a vieții tale și, pentru a te bucura cu adevărat de ea, trebuie să înveți să faci pace cu trecutul. Să uiți ce s-a întâmplat și să ierți oamenii care ți-au greșit.

Citește și:

Horoscop Leu

Ai nevoie de răbdare

Lucrurile nu ies așa cum îți dorești pe plan profesional, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți. Încearcă să ai răbdare, să cauți soluții, să gândești strategii care să te ajute să depășești ostacolele care stau în calea ta.

Horoscop Fecioară

Ai nevoie să te înțelegi mai bine

În această perioadă se întâmplă numeroase lucruri neașteptate pe plan personal; trebuie să înveți să te detașezi de toate evenimentele care nu au legătură cu tine și, în schimb, să îți îndrepți atenția asupra propriei persoane. Învață să te înțelegi mai bine.

Horoscop Balanță

Ai nevoie de timp astfel încât să reușești să rezolvi tot ce îți propui

Citește și:

Lucrurile nu se întâmplă peste noapte, iar tu trebuie să știi cel mai bine acest lucru. Nu îți pierde răbdarea deoarece vei îngreuna singură lucrurile. Ai planuri mărețe pentru aceast final de an în ceea ce privește viața profesională, așa că ia lucrurile pe rând.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie să iubești

În această săptămână ești ușor sensibilă și ai nevoie să primești și să oferi iubire. Nu uita să îți îndrepți atenția și asupra sufletului tău și să îți dedici o parte din timpul liber activităților care să te facă fericită. O mică excursie îți poate pune zâmbetul pe buze.

Horoscop Săgetător

Ai nevoie de curaj pentru a face ce îți dorești

Trebuie să îndrăznești să ieși din zona de confort dacă vrei să vezi rezultate în direcția în care vrei să mergi. Ai încredere în tine și fă primul pas; vei vedea că apoi lucrurile vor veni de la sine. Oamenii din jurul tău îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Ai nevoie să ieși din zona de confort

În această săptămână apare la orizont o oportunitate frumoasă în viața profesională, care îți va aduce schimbări importante pe toate planurile. Ieși din zona de confort și acceptă această provocare; ai încredere în tine că totul va fi bine.

Horoscop Vărsător

Ai nevoie să înveți să te accepți

Nu mai încerca să trăiești în funcție de ce fac sau spun oamenii din jurul tău; trăiește așa cum vrei fără să îți pese de nimeni altcineva în afară de tine. Acceptă-te pentru ceea ce ești, luptă pentru ceea ce îți dorești și nu te da bătută în fața obstacolelor.

Horoscop Pești

Ai nevoie de un semn de sus

Ești într-un impas și nu știi ce trebuie să faci, ce cale să alegi. Ai nevoie de un semn de sus care să te ajute să înțelegi că ești pe drumul cel bun și că este bine ce faci. Nu te grăbi și încearcă să privești adânc în sufletul tău și să te întrebi ce te face cu adevărat fericită.

Citește și:

foto main: ShotPrime Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.