Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în luna noiembrie

Dumnezeu le-a luat sub aripa lui și nu va permite sub nicio formă răului să se apropie de ele. 

Acestea sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu în luna noiembrie. Află dacă și tu te numeri printre ele:

Horoscop Taur

Acum este perioada în care înflorești

După mai bine de un an în care ai luptat să te vindeci, să depășești momentele dificile prin care ai trecut și să lași în spate trecutul pentru a te bucura cu adevărat de prezent, iată că în sfârșit se așterne și liniștea în viața ta. Universul este alături de tine, iar Dumnezeu are grijă de sufletul tău pentru a îl ajuta să înflorească.

Ești mai bine ca oricând și acest lucru se vede pe toate planurile - nu doar personal, ci și profesional și sentimental. Luna noiembrie este perioada perfectă pentru a profita de energia incredibilă primită din cosmos și a te bucura de ceea ce ți se întâmplă.

Citește și:

Mantra sufletului tău pentru luna noiembrie: Sunt foarte bine cu mine. Mă bucur de momentul prezent și trăiesc cu zâmbetul pe buze. Viața mea este una minunată, iar viitorul sună incredibil de bine.

Horoscop Leu

Trăiești una dintre cele mai frumoase luni ale acestui an

Ești pregătită pentru o lună de neuitat? Universul este de partea ta, iar divinitatea te sprijină în tot ceea ce faci. În următoarele săptămâni întreaga atenție este îndreptată asupra ta, a relației cu tine însăți și a legăturilor personale. Nu ezita să te scufunzi adânc în emoțiile tale pentru a vindeca tot ce mai este de vindecat și a te bucura de liniște și pace.

Pe plan profesional ai ocazia să faci schimbări importante care să te ajute să crești și să te dezvolți. Ești mai aproape ca niciodată de visurile tale; luptă pentru ceea ce îți dorești.

Citește și:

Mantra sufletului tău pentru luna noiembrie: Schimbările sunt benefice pentru mine deoarece mă scot din zona de confort și mă învață lecții importante. Datorită lor mă dezvolt, cresc și evoluez, așa că învăț să le accept și să le integrez în viața mea.

Horoscop Scorpion

Aceasta este luna ta, draga mea!

Universul îți spune să te pregătești sufletește pentru ceea ce urmează să se întâmple. Divinitatea vine către tine cu câteva schimbări neașteptate care îți vor transforma radical viața. Nu îți dai seama ce se întâmplă și simți că trăiești un vis minunat. Însă aceasta este realitatea: deschide bine ochii, ancorează-te în prezent și trăiește aici și acum pentru că este mai bine ca niciodată.

Citește și:

Pe plan personal ai ocazia să te conectezi la sufletele oamenilor din jurul tău. Ești sinceră și îi convingi și pe ceilalți să renunțe la măști și să își arate adevărată față astfel încât să construiți cele mai frumoase relații.

Mantra sufletului tău pentru luna noiembrie: Promit să fac un pas în spate și să nu mă mai grăbesc nicăieri. Promit să nu mai fiu atât de atentă la destinație și să învăț să mă bucur de călătorie - pentru că aceasta este cea mai importantă.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.