Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 14-20 noiembrie

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. De ce ai nevoie în a treia săptămână a lunii noiembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de noiembrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să te pui pe primul loc

Ești foarte prinsă cu viața profesională și toate proiectele importante de care te ocupi în această perioadă. Chiar dacă ești ocupată, Universul te sfătuiește să îți faci timp și pentru tine; din când în când, găsește câteva momente pentru a face ceea ce îți place și pentru a îți bucura sufletul.

Horoscop Taur

Ai nevoie să vorbești deschis despre ceea ce simți

Treci printr-o perioadă destul de dificilă și plină de provocări pe plan profesional și simți nevoia să ai alături de tine o persoană dragă care să te susțină, să te sprijine și să te ajute să vezi lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Ai răbdare, totul va fi bine până la urmă.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de o mână de ajutor

Treci printr-o perioadă mai aglomerată pe plan profesional și ai nevoie de o mână de ajutor pentru a reuși să rezolvi la timp toate taskurile și sarcinile primite din partea superiorilor. Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine între tine și partenerul de cuplu.

Horoscop Rac

Ai nevoie de înțelegere din partea celor dragi

În această săptămână ești cu moralul la pământ. Ești foarte aglomerată la muncă, trebuie să te ocupi de câteva proiecte foarte importante și simți că nu mai ai energia necesară pentru tot ce urmează. Ai nevoie de susținere din partea celor dragi.

Horoscop Leu

Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Nu te mai minți; nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău. Profită de această săptămână liniștită și încearcă să fii sinceră cu tine; să îți asculți inima și să îți dai seama ce îi lipsește. Să îți faci sufletul fericit.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Ai nevoie să spui ce ai pe suflet

Este foarte important să încerci să îți îndrepți atenția asupra vieții personale și să fii mai sinceră nu doar cu oamenii din jurul tău, ci și cu tine însăți. Este momentul să îți deschizi inima și să spui ce ai pe suflet. Ai ținut atât de multe lucruri în tine în ultima perioadă și simți că nu mai poți.

Horoscop Balanță

Ai nevoie să privești în trecut și să repari greșelile făcute

Dacă vrei să începi un nou capitol al vieții tale, în această săptămână este momentul să privești în trecut și să repari greșelile făcute. Trebuie să faci ceri iertare și să faci pace cu oamenii pe care i-ai rănit. Cu răbdare și multă încredere.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie să îți pui gândurile în ordine

Citește și:

Treci printr-o perioadă destul de intensă în ceea ce privește viața personală; simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, să încerci să analizezi situația în care te afli, să descoperi care este drumul pe care vrei să mergi mai departe și, cel mai important, să îți pui în ordine gândurile și sentimentele.

Horoscop Săgetător

Ai nevoie să știi ce îți dorești de la viață

Este posibil că în această perioadă să treci printr-un val de schimbări importante și să nu mai știi de tine; încearcă să faci un pas în spate și, cel mai important, să înveți să îți asculți sufletul. De ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită?

Horoscop Capricorn

Ai nevoie să îți asculți inima

Nu te mai lua după tot ce spun oamenii din jurul tău; în schimb, învață să îți asculți inima și să descoperi de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită. Ia decizii bazându-te pe intuiție.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Ai nevoie să crezi în visurile tale

Ești pe drumul cel bun, Universul îți este alături și te ajută în tot ce faci. Ai nevoie să crezi în tine și în visurile tale și să lupți cu mai mult curaj pentru ceea ce îți dorești. În scurt timp vei vedea primele rezultate ale muncii tale și vei fi mai fericită ca niciodată.

Horoscop Pești

Ai nevoie să fii sinceră cu oamenii din jurul tău

Este momentul să renunți la toate măștile pe care le-ai purtat în această perioadă, să fii vulnerabilă, să îți deschizi sufletul și să spui oamenilor din jurul tău prin ce treci. Nu va fi tocmai ușor, însă va fi eliberator. Este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine.

foto main: Warm_Tail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.