Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 14-20 noiembrie

Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de toamnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de toamnă:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt optimista. Ma concentrez pe lucurile care chiar conteaza si invat sa cultiv recunostinta in viata mea. Zi de zi, clipa de clipa.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept ceea ce se intampla in viata mea. Fiecare moment imi ofera un nou inceput si un nou sfarsit. Aleg sa merg mai departe cu viata mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu sunt cine am fost ieri, ci cine cred ca pot deveni. Sunt curajoasa. Sunt puternica. Merg mai departe cu viata mea.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Stiu mult mai multe decat stiam inainte. Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza sa se intample. Sufletul meu este gata sa fie fericit.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare moment imi ofera un nou sfarsit si un nou inceput. In aceasta saptamana aleg sa dau pagina si sa merg mai departe cu viata mea.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai sunt in acelasi loc cum eram ieri. Evoluez. Fiecare zi imi ofera o noua sansa de a deveni cea mai buna versiune a mea.

Horoscop Balanta

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt de ajuns. Eu sunt suficienta. Eu sunt puternica. Eu sunt tot ce imi trebuie pentru a fi fericita cu adevarat.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Alegerea este la mine. Daca nu imi place un aspect al vietii mele, este timpul sa fac schimbari astfel incat sa traiesc viata pe care mi-o doresc. Am incredere in mine.

Horoscop Sagetator

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu renunt sub nicio forma la viata pe care mi-o doresc. Ma ridic de la pamant si merg mai departe. Sunt puternica si stiu ce vreau de la viitor.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sufletul meu este pregatit pentru tot ce urmeaza sa se intample. Sunt impacata cu destinul meu. Abia astept sa vad ce mi-a pregatit Universul.

Horoscop Varsator

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine cu mine. Cresc, ma dezvolt, merg mai departe, evoluez. Traiesc pentru ziua de azi si sunt fericita cu viata mea.

Horoscop Pesti

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg sa spun ce gandesc. Aleg sa imi exprim sentimentele si sa le arat oamenilor din jur cine sunt cu adevarat.

foto main: Nadin Chepeniuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.