Setari Cookie-uri

Desertul toamnei 2022: crumble cu dovleac, ovaz si nuci

Anul acesta, inlocuim clasica placinta de dovleac cu o varianta light, mai rapida, dar la fel de savuroasa. Iata cum se prepara un crumble de toamna in doar 30 de minute!

Ai pofta de un desert rapid, slab caloric si foarte delicios? Incearca aceasta specialitate de toamna, care contine aroma delicata de dovleac si scortisoara, dar si beneficiile ovazului si ale nucilor.

Este super usor de pregatit si oricine il gusta se indragosteste pe loc. Merge de minune alaturi de o cafea, dupa masa, dar si drept mic dejun!Incearca-l si apoi sigur il vei decreta drept desertul toamnei 2022!

Crumble cu dovleac – reteta simpla

De obicei crumble-ul contine fructe diverse si un aluat sfaramicios din faina si unt. Pentru a reduce numarul de calorii, dar si glutenul din aceasta reteta, poti inlocui total sau partial faina cu fulgi de ovaz.

Reteta noastra contine jumatate faina, jumatate ovaz, dar poti sa jonglezi cu cantitatile dupa nevoile corpului tau. Nu este o reteta riguroasa si va iesi savuroasa in orice varianta o faci. De asemenea, daca inlocuiesti untul obisnuit cu o varianta vegana, obtii un desert de post delicios!

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.