Setari Cookie-uri

Cum sa faci o prima impresie grozava la un interviu de angajare. Trucul care te scoate in evidenta si te face de neuitat

Te pregatesti pentru o prima intalnire cu un posibil angajator? Iata cateva trucuri care te ajuta sa faci o impresie excelenta!

Un interviu de angajare poate fi destul de stresant, mai ales daca iti doresti foarte mult jobul. Pentru a fi sigura ca reprezentantul companiei cu care sustii interviul te va tine minte, e necesar sa faci cateva lucruri! Tine cont de sfaturile noastre si, cu siguranta, vei ramane in mintea celui care face recrutarile, fapt care, alaturi de experienta si cunostintele tale, va conta in decizia sa finala!

Ce este bine sa faci la interviul de angajare. Atunci cand ajungi la interviu, mai ales daca este printre primele tale experiente de acest gen, tine cont de cateva trucuri. Poate vor parea detalii minore, insa tine cont ca ele vor face diferenta intre tine si alt potential angajat!

1. Mergi la interviu cu un carnetel si un pix. Daca nu ai facut asta pana acum, e momentul sa iti iei ceva de notat cu tine. Nu e cazul sa stai pe tot parcursul interviului cu ochii pe hartie, dar poti sa notezi cateva idei importante.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.