Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie

Horoscop săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în săptămâna de tranzitie toamna-iarna.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de tranzitie de la noiembrie la decembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: In inima mea exista doar sentimente de pace, liniste si iubire. Sunt bine si sunt fericita.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregatita pentru un nou inceput. Sunt aici si imi deschid sufletul pentru a imbratisa ceea ce urmeaza.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Bucuriile cu adevarat importante vin din lucruri marunte. Imi deschid inima si invat arta recunostintei.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Las in spate trecutul pentru ca acesta nu mai conteaza sub nicio forma. Imi invat lectiile si merg mai departe cu viata mea.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine cu mine. Sunt linistita, sunt impacata, sunt fericita. Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza sa se intample.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru această săptămână este: Destinul meu este unul special. Stiu ca Universul are planuri cu adevarat frumoase pentru mine.

Horoscop Balanta

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai incerc sa deschid usi care nu sunt destinate sa fie deschise de catre mine. Fac un pas in spate si incerc sa inteleg ce urmeaza sa se intample cu viata mea.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Imi deschid inima si ii permit iubirii sa ma gaseasca. Imi deschid sufletul si ii permi linistii sa se reinstaleze in viata mea.

Horoscop Sagetator

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ce traiesc aici si acum imi este destinat. Ii permit Universul sa isi joace cartea si sa imi arate drumul pe care trebuie sa merg.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu renunt la ceea ce imi doresc. Lupt pentru visurile mele si nu ma dau batuta pana cand nu voi ajunge acolo unde trebuie sa fiu.

Horoscop Varsator

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine cu mine insami. In aceasta perioada fac pace cu trecutul si ma concentrez pe momentul prezent.

Horoscop Pesti

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea este plina de iubire si fericire. Sufletul meu este plin de liniste. Mintea mea este incarcata de ganduri pozitive.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.