Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 28 noiembrie - 4 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Încearcă să nu te mai concentrezi pe răzbunare pentru că așa trăiești doar în trecut. Învață să ierți nu pentru că persoanele care ți-au greșit ar merita iertarea ta, ci pentru că inima ta nu trebuie să simtă sentimente atât de urâte. Fă-o pentru tine, nu pentru alți oameni.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot îți dorești

Nu, fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești. Fericire este să fii mulțumită și împlinită cu ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la dorința de a ajuta toți oamenii din jurul tău

Nu vei putea face asta niciodată. În plus, este posibil să te dezamăgesc, dar unii oameni nu au nevoie de ajutorul tău; se descurcă și singuri. Poate că ar fi mai bine să le fii alături moral, să îi susții și să le oferi dragostea ta.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la teama că vei fi judecată

Nu trebuie să te întrebi ce vor spune oamenii din jurul tău cu privire la alegerile pe care vrei să le faci. Aceste schimbări îți vor aduce fericirea la care visezi de atât de mult timp. Pune-te pe primul loc și trăiește cum vrei să trăiești.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la a mai lupta împotriva Universului

Îți este foarte dificil să renunți la control, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Unele schimbări par negative la suprafață, dar curând vei realiza că a fost creat spațiu în viața ta astfel încât ceva nou să apară.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-un uragan de stări și emoții negative. Renunță la durere și continuă-ți drumul în viață.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la frica de necunoscut

Este o perioadă incertă, însă asta nu înseamnă că așa va fi viața ta de acum înainte. Ai răbdare și, între timp, concentrează-te pe lucrurile simple și mărunte care îți pot pune zâmbetul pe buze în aceste momente.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Nu te teme de nimic în această perioadă. Te așteaptă o săptămână cu schimbări destul de îndrăznețe; acceptă-le, adaptează-te și mergi mai departe pentru că doar așa vei reuși tot ce îți propui.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la tot ce te leagă de trecut

Ești prinsă de trecut și nu poți trăi cu adevărat. Eliberează-te de toate amintirile, de gândurile, de oamenii care nu îți permit să îți continui drumul. Este momentul să fii fericită din nou.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la scuze

Nu mai căuta scuze clipă de clipă, din contră - încearcă să găsești timp pentru a îți schimba perspectiva și a îți dezvolta o mentalitate de creștere, de a învăța noi abilități și de a dobândi noi cunoștințe. Crede în tine.

foto main artshock, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.