Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 5-11 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 5-11 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la gândurile negative pe care ți le creezi singură

Tu ești stăpâna minții tale. Nu mai permite gândurilor negative să îți invadeze sufletul, preia controlul și înlocuiește-le cu gânduri frumoase, zen, pozitive și inspiraționale. Meriți să vezi partea frumoasă a lucrurilor.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la gălăgia din jurul tău

Încearcă să pui liniștea sufletului pe primul loc în această perioadă; încearcă să fii puțin egoistă și să ai grijă de tine. Încearcă să dai volumul mai încet zgomotului din viața ta. Încearcă să fii tu cu tine însăți.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la durere

Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai. Nu te mai concentra pe ce nu poți controla. Nu te mai focusa pe ce s-a întâmplat. Momentul care contează este chiar acum. Viața ta este chiar ACUM, trăiește-o pentru că va veni o zi în care vei regreta că nu te-ai bucurat de ea.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la incertitudini

Ești pe un drum nou și este foarte important să îl accepți așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Scapă de incertitudini și continuă-ți această călătorie; pune-ți destinul în mâinile Universului.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la teama de singurătate

În singurătate te redescoperi, îți dai seama cine ești cu adevărat și înțelegi de ce ai nevoie pentru a trăi cu adevărat. Nu îți fie teamă de o astfel de etapă, este cel mai frumos cadou pe care îl poți face sufletului tău.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la oamenii care te-au rănit

Acești oameni nu merită să fie în preajma ta dacă au ales să îți facă rău și să se joace cu sentimentele tale. Învață să ai mai multă grijă de tine și de inima ta, alege să fii egoistă și să te îndepărtezi de tot ce este toxic.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la trecut

Este momentul să te bucuri de prezent, motiv pentru care ar fi bine să lași în spate trecutul și să nu te mai întorci niciodată la toate amintirile care îți răscolesc sufletul. Învață să ai grijă de tine și să alegi fericirea.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la frica de nou

Nu te speria de schimbare pentru că aceasta te ajută să crești și să devii cea mai bună versiune a ta. Învață să ai încredere în Univers și în tine; ești pe drumul cel bun. Mergi mai departe indiferent de cât de dificil este acest drum.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la scuze

Este momentul să ai încredere în tine, să dai dovadă de curaj și să lupți pentru ceea ce îți doreșți. Lucrurile nu vor pica din cer și visurile nu vor fi împlinite dacă tu nu faci ceva în acest sens. Gata cu scuzele, gata cu teama de a da greș, aceasta este săptămâna în care faci primul pas către o nouă viață.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la frica de eșec

Nu îți fie teamă de eșec pentru că acesta este un adevărat dar de la Univers; eșecul este cel care te învață să creșți, să îți înveți lecția, să devii mai puternică și să mergi mai departe pe drumul tău cu multă încredere.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare a destinului și tot încerci să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.