Setari Cookie-uri

Serialul original Disney+ 'Minte-ma' revine cu un nou sezon

Disney+ anunță că serialul original „Minte-mă”, bazat pe romanul cu același nume al Carolei Lovering, a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

comunicat de presa: Primul sezon urmărește o relație tumultuoasă, dar captivantă, care se desfășoară pe parcursul a 8 ani. Când Lucy Albright (Grace Van Patten, „Nine Perfect Strangers”) și Stephen DeMarco (Jackson White, „Doamna Fletcher”) se întâlnesc la facultate, se află la acea vârstă de formare la care alegerile aparent banale duc la consecințe irevocabile. Aceștia intră rapid într-o relație dependentă care va modifica definitiv nu doar viața lor, ci și a tuturor celor din jur.

Din distribuția primului sezon au făcut parte Grace Van Patten, Jackson White, Catherine Missal, Spencer House, Sonia Mena, Branden Cook, Benjamin Wadsworth și Alicia Crowder. Meaghan Oppenheimer a fost producător executiv și showrunner. Producătorii executivi ai primului sezon au fost Emma Roberts, Karah Preiss și Matt Matruski pentru Belletrist Productions, Laura Lewis și Stephanie Noonan pentru Rebelle Media, iar Shannon Gibson și Sam Schlaifer de la VICE Studios pentru Refinery29, companie deținută de vice-președinte. Jonathan Levine a fost, de asemenea, producător executiv. Carola Lovering a servit ca producător consultant.

Citește și:

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.