Setari Cookie-uri

Cum reactioneaza corpul unei femei cand este in relatia nepotrivita. Efectele sunt vizibile

Legatura dintre mintea si corpul nostru este puternica si, uneori, simptomele fizice pot fi un semn ca mediul nostru emotional este toxic. Iata cum reactioneaza corpul unei femei cand este in relatia nepotrivita.

De exemplu, persoanele care se afla in relatii nesanatoase pot avea dureri, anxietate si probleme de memorie si de vorbire. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismul lor este trimis intr-un carusel hormonal de cortizol si adrenalina, ceea ce duce la probleme fizice de sanantate. Este usor sa respingi durerea de cap ca fiind rezultatul unei cafele prea mari, sau anxietatea ta ca fiind fluturi nervosi. Dar corpul tau ar putea sa-ti spuna mai multe decat iti dai seama despre mediul in care te afli si despre oamenii din el.

Corpul nostru ne poate arata uneori ceea ce subconstientul nostru stie, dar mintea noastra cognitiva s-ar putea sa nu fi realizat inca, potrivit terapeutilor. Sa aflam, asadar, ce se intampla in corpul tau atunci cand esti langa omul nepotrivit.

Te simti epuizata. Un simptom comun al unei relatii nepotrivite este acela de a te simti constant obosita si epuizata. Si asta se intampla mai ales in cadrul relatiilor toxice, in care partenerul isi ia un rol de abuzator.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.