Setari Cookie-uri

Voltaj încheie anul 2022 cu un concert inedit la Sala Palatului, în fața a peste 4000 de oameni

Pe 8 decembrie, Voltaj a susținut un concert de neratat la Sala Palatului, încărcat de cele mai noi hituri, dar și de piese evergreen precum „Albinuța”, Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Vara trecută”, „Hai sus”, „Din toată inima” și „Ca la 20 de ani”.

comunicat de presa: Concertul a adunat aproximativ 4000 de oameni care au cântat alături de Voltaj cele mai iubite single-uri. Seara a început cu un moment artistic susținut de către tinerii talentați ce fac parte din Voltaj Academy, iar surprizele nu au întârziat să apară.

Printre invitații trupei Voltaj s-au numărat și Elena Gheorghe și 3 Sud Est, alături de care a cântat piese precum „Ecou", „Amintirile", dar și single-uri proprii ce au avut un succes răsunător, atât în țară, cât și peste granițe.

„Concertul a ieșit excelent, toate lucrurile pe care le-am pregătit au decurs fară probleme, sala a fost arhiplină și a cântat cu noi de la prima până la ultima piesă! Le mulțumim invitaților noștri pentru că au acceptat să fie acolo, ne-am bucurat împreună de niște momente artistice excelente: 3 Sud Est, Elena Gheorghe, Trouble Crew, Miruna Sterian, Badgrooves. Abia așteptăm următoarea întâlnire de acest fel cu publicul nostru!", spune Călin Goia.

Citește și:

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic", „Dă vina pe Voltaj", „Și ce", „Meci de box", „Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie 2020, trupa a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea", o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 iunie trupa a lansat „Copile", o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toții că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Între 3 și 5 decembrie 2021, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun a lansat „Anotimpuri", o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Citește și:

Credite foto: Mihai Vasilescu

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.