Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 19-25 decembrie ca să atragi fericirea

Descoperă la ce trebuie să renunți în această săptămână de iarnă pentru a atrage fericirea în viața ta.

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai concentrezi pe ce nu contează

Ești atât de îngrijorată, de stresată, de focusată pe lucruri care peste câteva luni nici măcar nu vor mai avea importanță. Încearcă să te detașezi de tot ce nu ține de tine și să fii mai relaxată. Nu putem controla tot în viață, uneori trebuie să ne lăsăm purtați de val.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la toate acele lucruri care nu îți mai servesc

Ai o perioadă mai liberă în viața ta, așa că este momentul să faci puțină ordine nu doar în casa ta, ci și în suflet. Învață să te detașezi și să renunți la toate acele lucruri care îți aglomerau spațiul și care nu îți permiteau să respiri. Te vei simți mult mai bine după ce vei face ordine generală.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la reguli

Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nici o potecă și lasă o urmă. Este momentul să îndrăznești să faci ceva diferit; este momentul să lupți pentru ce îți doreșți.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să îți mai faci griji pentru viitor

Nu te mai concentra atât de mult pe viitor; momentul care contează (și singurul care există) este prezentul. AICI și ACUM se întâmplă viața ta, așa că învață să te eliberezi de grijă zilei de mâine și să te bucuri de viață așa cum este ea.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să te mai pui pe loc secund

Divinitatea are un sfat important pentru tine în această săptămână: înainte de a îți păsă de altcineva, învață să îți pese de tine. Nu te mai concentra pe ce spun, fac sau simt oamenii din jurul tău. Îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane și alege fericirea pentru tine.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu-ți mai fie atât de frică de schimbare pentru că această îți va aduce doar lucruri frumoase - oameni noi, experiențe inedite, lecții de viață, te va ajuta să evoluezi și să înveți multe. Acceptă schimbările pentru că sunt un cadou de la Univers.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Ești o fire foarte corectă și îți dorești că toți oamenii să fie la fel ca tine. Însă răzbunarea nu este modul prin care le arăți ce și cum au greșit. Renunta la această dorință pentru că dacă îți vei pune în practică gândurile și ideile tu vei fi singura rănită.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să le mai permiți oamenilor să îți controleze viața

Citește și:

Preia frâiele vieții tale. Nu te mai lăsa influențată de nimeni, nu mai lua decizii după ce spun sau fac oamenii din jurul tău. Lasă-te condusă de intuiție și alege cu inima. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la frica de a trăi liber

Din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai privești în trecut

Tot ce s-a întâmplat este de domeniul trecutului. Nu mai poți schimba nimic și nici nu mai poți da timpul înapoi. De aceea este foarte important să accepți tot ce s-a întâmplat, să închizi capitolul, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la ideea că fiecare zi trebuie să fie specială

Nu, nu trebuie. Sunt zile frumoase și zile mai puțin frumoase așa cum sunt stări bune și stări mai puțin bune. Acceptă-le ca fiind parte din viața ta și continuă-ți drumul. Între timp, nu uita să îți numeri binecuvântările.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

Nu îți mai pedepsi sufletul inconjurandu-l de oameni toxici care nu știu ce înseamnă fericire, iubire empatie. Învață să te detașezi de aceștia și să fii mai atentă pe cine ții în preajma ta - crede-mă, fiecare om care stă lângă tine are o putere mult mai mare asupra ta decât îți poți imagina.

foto main tany.pushkareva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.