Setari Cookie-uri

Incearca si tu aceste 4 bauturi care inlocuiesc cafeaua

Poti sa ai mai multa energie si fara sa consumi cafea! Aceste bauturi care inlocuiesc cafeaua cu succes sunt chiar mai sanatoase si iti dau un tonus bun, fara sa genereze acea stare enervanta de agitatie.

Mai multe studii ne-au oferit lamuriri cu privire la beneficiile cafelei, insa majoritatea au avertizat ca o cantitate prea mare de cafea nu ar fi deloc indicata. Practic, daca bei prea multa cafea nu vei avea mai multa energie, ci intoxici sistemul limfatic, lucru care afecteaza toate organele din corp. Pentru unele persoane, cantitatea de cofeina dintr-o ceasca de cafea poate sa genereze agitatie si stare de irascibilitate. In schimb, altii pot sa se confrunte cu probleme digestive sau dureri de cap care apar brusc si frecvent.

Nu trebuie sa bei cate o cafea din 3 in 3 ore ca sa-ti sustii energia si sa te concentrezi mai bine, ci sa te limitezi la o cafea consumata dimineata (daca iti face placere si adori gustul ei), iar cand simti nevoia de un imbold, sa alegi si bauturi sanatoase care au substante recunoscute pentru efectul lor de energizare. Te poti baza oricand pe aceste 4 bauturi care inlocuiesc cafeaua cu succes:

Citește și:

Ceaiul de papadie. Radacina de papadie este un adevarat balsam pentru ficat si este un inlocuitor perfect pentru cafea. Spre deosebire de cafea, care poate sa fie nociva pentru ficat atunci cand se consuma in cantitati mari, ceaiul din radacina de papadie este recunoscut ca fiind un bun detoxifiant pentru ficat.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.