Setari Cookie-uri

7 Moduri de a face din 2023 cel mai bun an de pana acum

Poti fi fericita cu adevarat mult mai usor decat crezi. Puterea este in mainile tine. 

Acum ai sansa la un nou inceput. Ti se ofera pagini noi din cartea vietii tale, iar tu le poti scrie asa cum iti doresti. Le poti transforma in cele mai frumoase momente de pana acum sau le poti risipi folosindu-le gresit. Ceea ce alegi sa faci depinde doar de tine si iti poate schimba propriul destin.

Iata cum sa faci din 2023 cel mai bun an de pana acum:

1. Alege bunatatea - atat pentru tine, cat si pentru oamenii din jurul tau

Renunta sa mai judeci si alege sa fii amabila si respectuoasa atat cu oamenii din jurul tau, cat si cu tine. Nu uita ca fiecare suflet are propriul drum in viata, propriile probleme, propriile batalii.

2. Depune efort sincer in relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau, dar si in relatia pe care o ai cu tine insati.

Relatiile bune se intampla doar daca persoanele implicate sunt trup si suflet in acea conexiune. Alege sa fii in preajma oamenilor care depun efort si iti demonstreaza ca tin la tine.

Citește și:

3. Iesi din zona de confort si fa-te mandra de cine poti deveni

Ai visuri marete? Lupta pentru ele. Iesi din rutina, iesi din zona de confort, fa-ti planuri marunte, pune-ti ideile in aplicare, depaseste obstacole si nu renunta pana cand nu vei reusi ceea ce ti-ai propus. Crede in tine si evolueaza cum stii mai bine.

4. Permite trecutului sa ramana in trecut

Este momentul sa nu iti mai pese de ce s-a intamplat in capitolele anterioare ale vietii tale. Inchide usa nelinistii, a temerilor, a regretelor, a durerii. Nu ramane acolo pentru totdeauna, mergi mai departe cu viata ta concentrandu-te pe momentul prezent si facandu-ti planuri pentru viitor.

5. Nu astepta un motiv anume pentru a fi recunoscatoare pentru viata ta.

Bucura-te de ceea ce esti si de ceea ce traiesti. Apreciaza lucrurile marunte, fii recunoscatoare pentru ceea ce ai si vei vedea cum inima ta se va umple de bucurie si sufletul iti va fi fericit cu adevarat.

Citește și:

6. Alege sa ai grija de tine

Pune-te pe primul loc si fii buna cu tine insati. Uita-te in oglinda si spune-ti "Ma iubesc pentru ceea ce sunt si de acum inainte ma voi alege pe mine de fiecare data.". Atunci cand ai grija de tine si cand te comporti cu tine ca si cum ai fi cea mai buna prietena a ta, inveti sa fii fericita. Cand esti fericita, devii un suflet mai bun si ii inspiri si pe oamenii din jurul tau sa fie mai fericiti.

7. Nu mai astepta un moment perfect

Ia fiecare moment, apreciaza-l si fa-l perfect. Daca vrei sa faci ceva cu viata ta, renunta la notiunea de perfectiune si inlocuieste-o cu notiunea de explorare nesfarsita. Nu te teme de schimbare.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.