Setari Cookie-uri

Vrei să strălucești în noaptea dintre ani? Paiete, perle, strasuri - un must have pentru coafurile de Revelion!

Luna decembrie este sinonimă cu bucuria, familia și, mai presus de toate, cu ideea de sărbătoare! Și da... mai avem puțin și vom sărbători trecerea în noul an. Așadar, ți-ai ales coafura pentru Revelion? Este timpul să strălucești!

comunicat de presa: Cu familia sau cu prietenii, acasă, într-un cadru intim sau într-unul cochet, nu contează: pentru Revelion coafura este esențială. Indiferent unde îți petreci seara, Revelionul este întotdeauna o ocazie de a te simți cel mai bine cu tine însăți: să fii frumoasă și încrezătoare... să strălucești!

Imaginea de Anul Nou ar trebui să fie memorabilă, încântătoare și fascinantă. Noaptea dintre ani reprezintă momentul în care conectăm toate așteptările noastre cele mai bune cu noile începuturi. De aceea, specialiștii El STUDIO au pentru tine câteva sugestii care te vor ajuta să strălucești și să ai cea mai frumoasă coafură în ultima noapte a anului!

Coafuri glam pentru petrecerea de Revelion - O oportunitate de a scoate în evidență un aspect diferit și special al părului și de a începe noul an în cel mai bun mod posibil.

Citește și:

Perle mari și mici, în culori, panglici delicate, bentițe, flori, precum și multe alte accesorii. De ce să nu te răsfeți cu o coafură diferită pentru ultima seară din 2022? O coadă de cal, un coc elegant, bucle lejere sau atent studiate... gata, petrecerea poate să înceapă! În aer plutește doar dorința de a străluci! Iar coafurile de Revelion reflectă acest spirit cu look-uri sclipitoare care îmbrățișează viitorul.

Un look original spune uneori multe despre noi. Te întrebi care este coafura care exprimă cel mai bine cum te simți in aceasta perioadă dintre ani? Iată câteva sugestii:

Simplu, dar romantic

Buclele, romantice și destul de simplu de făcut, sunt o soluție perfectă pentru petrecerea dintre ani. Pot fi purtate prinse într-o simplă coadă joasă sau lăsate libere pe umeri, pentru un aspect delicat și voluminos.

Citește și:

Coafuri cu accesorii prețioase

Fără îndoială, catchy! Pentru a crea o coafură elegantă și strălucitoare, indiferent ce alegi, nu uita de accesorii. Desigur, prețioase! De fapt, acestea se transformă în cei mai buni aliați pentru un a crea un aspect foarte simplu al părului, dar de mare efect. Pentru a încheia anul cu stil, alege un look confortabil, înfrumusețat cu accesorii și detalii luminoase: coada de cal, chignon și împletituri pe care să le combini cu bentițe, agrafe de păr și perle decorative, strasuri, paiete alegând stilul perfect pentru părul scurt, mediu și părul lung. Vei ieși instant din anonimat. Vei străluci pe ringul petrecerii de Revelion.

Și astfel, ca prin magie, coafurile de Revelion prind viață și devin prețioase datorită accesoriilor bijuterii. Acestea pot fi bijuterii reale, create cu perle, cristale și flash-uri metalice ce vor fi distribuite de-a lungul părului ca o cascadă de lumină.

Citește și:

Pentru coafurile de Revelion care urmează tendințele, de exemplu, perlele sunt cu adevărat perfecte. Pentru a fi introduse între șuvițe, bucle, acestea trebuie să ofere părului cât mai multe „lacrimi” de lumină.

Dacă ai părul scurt, te poți concentra pe efectul Wet Look realizat cu gel: îți piepteni părul înspre spate și aplici mici detalii luminoase, cum ar fi mărgele și pietre împletite între șuvițe. Ușor și rapid de făcut, iar rezultatul... o coafură elegantă și originală. Posesoarele de păr mediu pot opta pentru onduleuri: de la bucle definite și sinuoase la valuri plate, înfrumusețate cu accesorii, cum ar fi agrafele bijuterie.

Păr semi-prins pentru un efect glaciar

Când vine vorba de crearea de coafuri pentru Revelion, un păr semi-prins este marele clasic. Adaugă-i întotdeauna un element nou: cristalele sunt suficiente pentru a-l ilumina. Pentru a obține o alură de regină de gheață, stelele din pietre prețioase și semi-prețioase sunt accesoriul de păr obligatoriu de adăugat.

Citește și:

Pentru Revelion, coafurile cu păr mediu sunt strălucitoare

Glitterul, o alternativă pentru coafurile cu păr mediu pentru Revelionul 2023. Scânteia potrivită pentru a aprinde părul. Pe un păr cu aspect neted, un strop de glitter poate da lumină vârfurilor. În schimb, printre bucle, glitterul este perfect pentru a ilumina doar câteva fire.

Chignon-ul clasic nu ar trebui să lipsească nici măcar de Anul Nou! Fie că este simplu și neglijent sau voluminos, dar ordonat, chignon-ul este mereu o opțiune de coafură, potrivită pentru orice tip de seară, de la cea mai casual până la cea mai elegantă. O alternativă originală este chignon-ul împletit și accesorizat cu perle sau strasuri. În plus, pentru a da viață coafurilor potrivite pentru petreceri, agrafele de păr bijuterie vor fi suficiente, pentru a fi introduse în structura chignon-ului. Desigur, ai grijă să-l decorezi cu eleganță!

Citește și:

Alege să fii steaua ce strălucește în noaptea dintre ani! Impresionează cu cel mai cool look!

Pentru mai multe sfaturi, produse și accesorii, accesează www.el-studio.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.