Setari Cookie-uri

3 tipuri de manipulare pe care le folosesc barbatii cu stima de sine scazuta

Atunci cand esti intr-o relatie, este normal sa iti permiti sa fii vulnerabila cu partenerul tau. Cu toate acestea, el poate profita de vulnerabilitatea ta si poate folosi anumite jocuri ale mintii astfel incat sa isi hraneasca propriul ego.

I-ai comunicat partenerului tau ce efect au actiunile sale asupra ta? Cu toate acestea, el continua sa te puna in situatii dureroase? S-ar putea ca stima sa de sine scazuta sa fie problema cu care acesta se confrunta. Daca el refuza sa isi asume responsabilitatea pentru faptele sale si continua cu aceste jocuri ale mintii, este timpul sa reconsideri relatia dintre voi doi. Iata modurile in care el se joaca cu tine si cu sentimentele tale:

Invinovatirea. Invinovatirea si proiectia sunt, de cele mai multe ori, subconstiente, dar asta le face si mai periculoase pentru o relatie. Atunci cand un barbat te invinovateste in mod constant, pentru orice aspect al vietii, pe care tu nici macar nu il poti controla, acesta se confrunta cu o stima de sine scazuta.

Cu toate acestea, nu va recunoaste niciodata ca el nu are incredere in propria persoana, astfel ca va cauta vinovati din exterior. Te va invinovati constant astfel incat tu vei ajunge sa te indoiesti de propria judecata.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.