Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 16-22 ianuarie

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de iarnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână din ianuarie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să nu mai regret nimic din ce s-a întâmplat. Accept, învăț lecțiile importante, închid ușa trecutului și merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Preiau controlul asupra vieții mele. Știu că dacă vreau cu adevărat să fac o schimbare în viața mea, nu trebuie să mai permit nimănui să fie responsabil pentru mine. Nu mai permit altor persoane să mă domine.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Ofer vieții exact ce îmi doresc astfel încât și ea să îmi ofere mie fericire și liniște. Sunt bucuroasă că mă aflu în viață.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt împăcată cu ceea ce trăiesc. Liniștea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controleze gândurile și emoțiile.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: În fiecare zi sunt un om mai bun decât am fost ieri. Lucrez la mine zi de zi, clipă de clipă pentru că vreau să devin cea mai bună versiune a mea.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare întâmplare din viața mea este o lecție pe care trebuie să o învăț. Nu mă dau bătută în fața obstacolelor, ci din contră. Îmi dau seama cât de puternică sunt și merg mai departe.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu grăbesc nimic. Am răbdare pe drumul pe care merg pentru că știu că unoeri inima mea are nevoie de mai mult timp ca să accepte ceea ce mintea știe deja.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai fug de nimic. Nu mă mai ascund. Nu îmi mai este teamă. Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: În această săptămână aleg să mă înconjor de iubire. De oameni frumoși. De lucruri minunate. De momente speciale. De zâmbete adevărate.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea este fericită. Atrag doar energie pozitivă în jurul meu, mă înconjor de oameni minunați și trăiesc fiecare clipă cu recunoștință în suflet pentru viața pe care o am.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Iau o pauză și învăț să mă relaxez. Îmi ascult corpul când spune că nu mai poate, fac un pas în spate și mă bucur de aceste zile liniștite și relaxante.

foto main ArtCreationsDesignPhoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.