Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 16-22 ianuarie că să atragi fericirea

Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 16-22 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grija pentru alte persoane

Unii oameni nu vor să fie ajutați, așa că nu mai încerca să îi salvezi. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane - descoperă-te cu adevărat. Știi de ce ai nevoie pentru a fi fericită? Știi care sunt acele lucruri care te fac să simți că trăiești cu adevărat?

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să îți pui singură piedici

Ești pe drumul cel bun în viață, însă tu tot încerci să îți pui singură piedici; poate că este momentul să îți dai seama câte lucruri frumoase ți s-au întâmplat în ultima perioadă. Poate că este momentul să fii recunoscătoare pentru toate reușitele și lecțiile învățate. Poate că este momentul să fii fericită.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai regreți trecutul

Spune-ți că tot ce s-a întâmplat a fost un capitol al vieții tale care te va pregăti pentru ce urmează. Încă nu știi cum va fi viitorul, însă nimeni nu știe. Nu te mai speria atât de tare pentru că nu îți cunoști planurile, învață să trăiești în prezent. Fiecare lucru se întâmplă cu un motiv anume.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să trăiești în durere

Încearcă să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în viața ta, să faci un pas în spate și să analizezi situația în care te afli. Acceptă ceea ce este și mergi mai departe, nu rămâne îngropată în durere și amărăciune.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la dorința de a deține tot timpul controlul

Citește și:

Multe lucruri care ni se întâmplă în viață nu țin de noi. Nu poți deține tot timpul controlul asupra vieții tale; ce poți face, în schimb, este să fii foarte atentă la modul în care reacționezi la fiecare situație dificilă - aici este puterea ta reală.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la resentimente

În sufletul tău nu este loc pentru ură, dispreț, dorință de răzbunare. În sufletul există cea mai pură iubire, dragoste necondiționată, liniște și pace. Nu îți face rău singură, iartă și mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți să mai ai încredere în alte persoane

Este posibil să îți dai seama că ai făcut o greșeală majoră cu privire la o decizie pe care ai luat-o recent și asta deoarece te-ai lăsat influențată de oamenii din jurul tău, oameni în care ai crezut că poți avea încredere.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la grijile pentru viitor

Nu îți mai face griji pentru ziua de mâine; viitorul este incert. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra momentului prezent pentru că este singurul care există cu adevărat. Trăiește pentru azi, pentru acum.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la dorința de a atinge perfecțiunea

Viața nu este perfectă, oamenii nu sunt perfecți, nimeni și nimic)în lumea asta nu este perfect. Învață să renunți la dorința de a atinge perfecțiunea, să accepți și să trăiești viața așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțîn frumoase.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la anumite proiecte

Lucrurile evoluează destul de frumos pe plan profesional pentru tine; chiar și așa, eșți destul de aglomerată și nu reușeșți să le rezolvi pe toate așa cum ar trebui. Din acest motiv, este posibil să fii nevoită să renunți sau, în cel mai bun caz, să amâni câteva proiecte.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la teama de schimbare

Ia-ți inima în dinți și fă schimbarea de care îți este atât de teamă. În afara zonei de confort există viața adevărată - îndrăznește să lupți pentru ceea ce îți dorești, să experimentezi, să dai greș, să înveți lecții și să mergi mai departe.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să îți mai fie teamă să fii singură

Aceasta poate fi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale, așa că învață să profiți de ea așa cum trebuie. Ai grijă de inima ta, bucură-ți sufletul și distrează-te așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Trăiește cu adevărat, experimentează, explorează.

foto main: mvoinova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.