Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru prima jumatate a anului 2023

Spune-mi ce zodie esti pentru a afla care este mantra de care sufletul tau are nevoie in prima jumatate a anului 2023. 

Anul 2023 a inceput cu cateva surprize interesante pentru majoritatea zodiilor. Universul ne-a fortat sa acceptam prezentul, sa invatam sa ne detasam de trecut, sa intelegem ca tot ce s-a intamplat a fost un plan al divinitatii pentru a ne ajuta sa devenim o versiune mai buna a noastra si sa ne concentram pe ceea ce suntem si pe ceea ce vrem sa devenim.

Am intrat in acest an cu energii proaspete, cu dorinta de schimbare si de a trai cel mai frumos capitol al vietii noastre. Urmatoarele luni nu vor fi tocmai simple, insa vor fi destul de echilibrate si de stabile, venind ca o usurare pentru sufletele noastre obosite. Aceasta perioada vine cu teme importante de care trebuie sa ne ocupam, cu dragoste, liniste si visuri implinite.

Iata care este mantra de care sufletul tau are nevoie in prima jumatate a anului 2023:

Horoscop Berbec

Ma adaptez la orice schimbare. Nu tin cu dintii de ceea ce a fost si nici nu ma atasez prea mult de ceea ce este. Sunt precum o frunza in bataia vantului, ma las ghidata de Univers si ma bucur de calatorie.

Citește și:

Horoscop Taur

Sunt libera sa traiesc asa cum imi doresc. Nimeni nu imi poate spune ce trebuie sa fac sau de ce am nevoie pentru a fi fericita. Sunt in cel mai frumos capitol al vietii mele pentru ca, in sfarsit, am invatat sa ma bucur cu adevarat de ceea ce mi se intampla.

Horoscop Gemeni

Mintea mea este o adevarata putere pozitiva, nu un dusman. Imi onorez gandurile, le accept asa cum sunt si le permit sa ma ajute sa imi dau seama cine sunt si ce imi doresc de la aceasta viata.

Horoscop Rac

Imi deschid sufletul si permit Universului sa imi arate drumul pe care trebuie sa merg. Nu mai lupt impotriva destinului, ci fac un pas in spate si ma las condusa de semnele divinitatii.

Horoscop Leu

Vorbesc deschis despre ceea ce simt. Nu mai astept ca oamenii sa ghiceasca ce imi doresc din relatia cu ei si invat sa spun de ce are nevoie inima mea astfel incat sa construiesc relatii adevarate, bazate pe respect, sinceritate si iubire profunda.

Citește și:

Horoscop Fecioara

Intuitia mea ma ajuta sa imi dau seama ce imi doresc de la viitor si care este drumul pe care trebuie sa merg. Imi ascult sufletul si ma las ghidata de ce imi dicteaza inima.

Horoscop Balanta

Gasesc confort in misterele vietii. Nu imi mai este teama de ce urmeaza sa se intample, din contra - abia astept sa vad care este planul pe care Universul l-a pregatit pentru mine.

Horoscop Scorpion

Curiozitatea mea imi permit sa ma bucur de viata mai frumos ca oricand. Nu mai stau in rutina, din contra - explorez, experimentez, invat lucruri noi si traiesc cu sufletul dornic sa se bucure de necunoscut.

Horoscop Sagetator

Ma eliberez de tot ce nu pot controla astfel incat sa ma concentrez doar pe lucrurile pe care le pot controla. Viata este una minunata, nu mai pierd momente speciala facandu-mi griji inutile.

Horoscop Capricorn

Sunt parte din acest Univers. Sufletul meu este unul cu adevarat special. Traiesc fiecare zi cu zambetul pe buze si cu multa fericire in inima. Viata pe care divinitatea mi-a oferit-o este un adevarat cadou.

Citește și:

Horoscop Varsator

Lupt pentru a imi implini visurile. Traiesc pentru ziua de astazi si ma gandesc cu fericire la viitor. Sunt pregatita sa fac din aceste luni cel mai frumos capitol al vietii mele.

Horoscop Pesti

Imbratisez tot ce este mai frumos in aceasta lume. Nu mai alerg prin viata, din contra - incetinesc si ma bucur de ceea ce traiesc. Invat sa fiu recunoscatoare cu adevarat pentru ceea ce am aici si acum.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.