Setari Cookie-uri

Trupa Zdob și Zdub lansează melodia 'Să ne fie bine și frumos'

În timp ce deja hitul „Trenulețul”, piesa cu care Zdob și Zdub a participat cu succes în cadrul Eurovision Song Contest 2022, alături de Frații Advahov, a luat cu asalt topurile din Europa și nu numai, Zdob și Zdub a revenit cu piesa „Să ne fie bine și frumos”.

comunicat de presa: Zdob și Zdub aduce voia bună și lansează imnul optimismului, „Să ne fie bine și frumos”. Pe ritmuri vesele, cu inspirație folclorică, deja consacrate trupei Zdob și Zdub setează starea de spirit pentru anul ce tocmai a început.

Piesa este compusă de băieții din trupa Zdob și Zbub, muzica fiind realizată de Mihail Gîncu, textul scris de Roman Iagupov, iar mix & masterul de Valerii Tkaciuk, cu producția făcută de Cuibul Studio.Pe data de 24 ianuarie, în ziua Unirii Principatelor Unite, trupa Zdob și Zdub va susține primul concert din București pe acest an, la Beraria H.

Zdob si Zdub & Fratii Advahov au participat la cea de-a 66-a ediție a celebrului concurs Eurovision Song Contest, în Torino, Italia. Grupul a revenit pentru a treia oară la Eurovision, unde au terminat pe locul 7 în finală, plasându-se pe locul doi la televot.

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub a găsit cheia către inima iubitorilor de sonorități inovative, cu un mix muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele Zdob și Zdub combină elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant.

Citește și:

Zdob și Zdub a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor. Formația a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers sau Linkin Park.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.